Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

Την Κυριακή 24/1/2010 το τμήμα Judo του Ηρακλή μας έκοψε την Βασιλόπιτα του 2010

ΜΕΤΑ ΤΑ 18 ΜΕΤΑΛΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ 2010.
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ,  Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ., ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ , Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΖΟΥΝΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Ο  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ , Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΥΚΟΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΛΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΙ ΡΕΠΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΤΑΤΑΛΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΟΣΧΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΙ Ο ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ JUDO ΚΑΛΟΤΕΡΑΚΗΣ ΦΑΙΔΩΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΕΘΕΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΑ- ΙΘΑΚΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΚΑΘΗΣ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
 ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΟ 2009, ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΛΟΥΦΑΚΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ, ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ BLOG ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ JUDO ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ-ΙΘΑΚΗ ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ- ΙΘΑΚΗ  ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΡΑΝΤΟΡΙ ΜΑΣ ΜΙΟΚΙ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ.
ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ :
21 ΜΑΡΤΙΟΥ : ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ JUDO ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ OSAKA ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ
4 ΑΠΡΙΛΙΟΥΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUDO ΣTO SUDOKAN THΣ OSAKA JAPAN

Πατήστε επάνω στο κολάζ για να μεταφερθείτε στο photo-album της κοπής της πίτας του Τμήματος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου