Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

Η γιορτή του τμήματος στις 9 Μαΐου 2010

Γιορτή σε οικογενειακό κλίμα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 09/05 και ώρα 12:00 στο Ιβανώφειο Κλειστό Γυμναστήριο η γιορτή του τμήματος Τζούντο για την υποδοχή της αποστολής του Ηρακλή που συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά της Οσάκα. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο προπονητής του τμήματος Αυγερινός Μαϊστρέλλης, η αποστολή που εκπροσώπησε το σύλλογο στην Ιαπωνία, αθλητές του τμήματος που παρακολουθούν προγράμματα απεξάρτησης στην θεραπευτική κοινότητα ΙΘΑΚΗ,  οι γονείς των αθλητών και πολλοί υποστηρικτές του τμήματος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με στιγμιότυπα αγώνων και εκδηλώσεων στην Ιαπωνία, τιμήθηκαν οι αθλητές του συλλόγου που διέπρεψαν στο διεθνές τουρνουά καθώς και άτομα που βοηθούν στην προβολή και στην εξέλιξη του έργου του τμήματος για την συνεισφορά τους.
Η εκδήλωση έκλεισε με το αισιόδοξο μήνυμα ότι ο Ηρακλής θα στείλει ξανά αθλητές του σε τουρνουά της Ιαπωνίας το Νοέμβριο, στους οποίους θα συμπεριληφθούν και άτομα από προγράμματα επανένταξης της θεραπευτικής κοινότητας ΙΘΑΚΗ, κάτι το οποίο θα συμβεί για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού τζούντο.


Προβολή βίντεο με την ομάδα του Ηρακλή στην Ιαπωνία
Οι μικροί αθλητές του ΗρακλήΕκπρόσωπος της θεραπευτικής κοινότητας ΙΘΑΚΗ και ο προπονητής τζούντο Αυγερινός Μαϊστρέλλης


Ομιλία του προπονητή του τμήματος Αυγερινού Μαϊστρέλλη

Βιντεο απο την εκδήλωση

[ πηγή: www.iraklis.org ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου