Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Η κοπή της βασιλόπιτας του Τμήματος Τζούντο του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ

 Πατήστε στην παρακάτω εικόνα για να δείτε το photo album από την κοπή της Βασιλόπιτας της 23/1/2011Με την κοπή της βασιλόπιτας του Τμήματος Τζούντο του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ τελείωσαν οι εκδηλώσεις υποδοχής του 2011.

Η παρουσία της ΜΙΟΚΙ JUDO CLUB FYROM, της VIHREN JUDO CLUB BULGARIA και η ίδρυση του KIWI JUDO CLUB στα Βαλκάνια είναι σημαντικές για το τμήμα των κυανόλευκων JUDΟKA, το οποίο αναλαμβάνει την ευθύνη να ανεβάσει το Judo της Θεσσαλονίκης στη θέση που του αξίζει.

Με το δικό του μήνυμα στο KIWI συμμετέχει το JUDO CLUB TOPLICANIN PROKUPLJE SERBIA.

Στο RADORI που προηγήθηκε εκτός από τους JUDΟKAτου VIHREN και του MIOKI, παραβρέθηκαν αθλητές από το BUDO και το ΓΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ανάμεσά τους ο αθλητής της ομάδας της Αστυνομίας, Γεωργαντάς Γεώργιος, όπου και τιμήθηκε για την προσφορά του στα Διεθνή Τουρνουά «ΙΘΑΚΗ».

Στο RADORI με τους κυανόλευκους JUDΟKA έλαβαν μέρος οι Σιώπης Βίκτωρ και Σαμπρής Αλέκος, όπου και τιμήθηκαν για την 5η θέση και τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των MASTERS.

Τιμήθηκε και ο ιστορικός δάσκαλος του JUDO Χρήστος Παπαηλιόπουλος που παραβρέθηκε στην εκδήλωσή μας.

Αλλωστε η διακοπή της συνεργασίας του με τον Δουμά Αλέκο, για τον οποίο επίσημα δηλώνουμε ότι τον θεωρούμε PERSONA NON GRATA για τους κυανόλευκους JUDΟKA, μάς βοηθά να έχουμε μία καλή συνεργασία στο μέλλον με τον ιστορικό δάσκαλο του JUDO.

Εκτός από τους JUDOKA μας που διακρίθηκαν το 2010, τιμήθηκαν οι άνθρωποι της δημοσιογραφίας, που προβάλλουν με ευαισθησία τη δράση του Τμήματός μας και κυρίως την προσπάθεια των JUDOKA από το ΚΕΘΕΑ - «ΙΘΑΚΗ», πράγμα που ποτέ δεν έκανε η διεγραμμένη από την ΕΣΗΕΜΘ (Ενωση Συντακτών Μακεδονίας – Θράκης) Αννα Ανανιάδου, αν και όφειλε να το κάνει, καθώς το Τμήμα Τζούντο καταρρίπτει στην πράξη θεωρίες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των ουσιών του θανάτου ως υποτροπιάζουσα νόσο.

Ο JUDOKA διαιτητής Σαραμούτσης Θανάσης, η διδάκτωρ Φιλοσοφίας Rima Watanabe, ο ιατρός Χρήστος Εμμανουηλίδης, ο ιατρός Στέργιος Πραπαβέσης, οι καθηγητές Πανεπιστημίου Ιωάννης Αθανασιάδης και Καλλίρης Γεώργιος τιμήθηκαν για την προσφορά τους.

Την τοπική Επιτροπή JUDO εκπροσώπησαν οι Γεώργιος Γλάρος και Μαράτος Λεωνίδας ενώ την περιφέρεια την εκπροσώπησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κύριος Τερζανίδης.

Από το ΚΕΘΕΑ παραβρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωσή μας ο Φαίδωνας Καλοτεράκης, έφορος του Τμήματός μας, ο διευθυντής του ΚΕΘΕΑ – «ΙΘΑΚΗ», Βασίλης Καλαμπαλίκης.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ - «ΙΘΑΚΗ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου