Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Το ρεπορτάζ των αγώνων judo "ΙΘΑΚΗ 2011"

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ JUDOKA ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 7o ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUDO ITHAKI 2011.

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΧΑΡΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΓΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ KAI O ΠΑΠΑΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΩΣ ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟ KIWI JUDO CLUB O MATSUURA SENSEI THN ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΝΕΓΝΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΑΙΔΩΝ ΚΑΛΟΤΕΡΑΚΗΣ.

ΤΗΝ ΑΓΩΝΟΔΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΡΑΤΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΜΙΛΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ SULUNOV GRIGOR ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ MITROVIC MISA ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΡΤΟΠΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, GEORGIEV GIORGI ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ GOLCHEVA HRISTINA ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΟΙ ΣΑΝΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕ 2 ΧΡΥΣΑ 3 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ
ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟ VIHREN ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΜΕ 2 ΧΡΥΣΑ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΕΝΩ ΤΗΝ 3 ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟ TOPLICANIN ΣΕΡΒΙΑΣ ΜΕ 1 ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΤΛΑΣ ΜΕ 1 ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ.

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΟΙ ΡΟΥΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ 3 ΘΕΣΗ ΣΤΑ +100kg.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΜΑΣ ΣΑΜΠΡΗ ΑΛΕΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου