Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

"Casus belli" με τον απαράδεκτο Αλέξανδρο Δούμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

“CASUS BELLI”

Η προβοκάτσια του  Αλεξανδρου Δουμα προς τον τεχνικό σύμβουλο και εκπαιδευτή τζούντο στο ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και στον ΗΡΑΚΛΗ Αυγερινου Μαϊστρελλη έπεσε στο κενό. Ο λεγόμενος κύριος αποτελεί πλέον persona non grata για όλη την κυανόλευκη οικογένεια.
 
Ένα μικρό ιστορικό του κυρίου…

Ο λεγόμενος Αλέξανδρος Δούμας συνόδευσε τυφλό αθλητή στην παραολυμπιάδα του Σύδνεϋ το 2000 μην έχοντας πτυχίο προπονητή τζούντο όπως ορίζει ο αθλητικός νόμος. Το δίπλωμα προπονητού το απέκτησε το 2001 άρα η οποιαδήποτε αποζημίωση του έχει δοθεί από το ελληνικό κράτος ως αμοιβή προπονητή θεωρείται παράνομη.

Το 2009 προσπάθησε να σπιλώσει αθλήτρια του ΗΡΑΚΛΗ, πράγμα στο  οποίο απέτυχε και το συγκεκριμένο γεγονός τον κατέστησε persona non grata για τους κυανόλευκους τζουντόκα.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΜΑΪΣΤΡΕΛΛΗ

«Η σημερινή απέλπιδα προσπάθεια του τυχάρπαστου εκπαιδευτή ζίου-ζίτσου να με προβοκάρει έπεσε στο κενό. Ευχαριστώ πολύ τους μαθητές μου από την επανένταξη του  ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, τους μαθητές μου από τον ΗΡΑΚΛΗ, τον γιατρό μας Χρήστο Εμμανουηλιδη, τον Ντίνο Λουφακη και τον δασκαλο Χρήστο Παπαηλιοπουλο που στάθηκαν δίπλα μου.

Καλώ τους φιλάθλους της κυανόλευκης οικογένειας που αγαπάνε το τμήμα τζούντο να είναι κοντά μας σε κάθε αγωνιστική παρουσία του τμήματος μας, ώστε με την παρουσία τους να λειτουργήσουν αποτρεπτικά  για τον κάθε φιλόδοξο προβοκάτορα που θέλει να κάνει κακό στον ΗΡΑΚΛΗ μας και στους αθλητές του».

 
ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΖΟΥΝΤΟ             ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου