Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

OI ΚΥΑΝΟΛΕΚΟΙ JUDOKA ΑΠΑΝΤΟΥΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΤ 22.4.2013 ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ  
MASAO IIJIMA

Με τεράστια έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΕΟΤ http://www.hjf.gr/ar1730/ όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι μία υπέροχη συνεύρεση μικρών παιδιών, εν ενεργεία αθλητών, και πολλών βετεράνων αθλητών ‘’ δεν έχει καμία σχέση με την ομοσπονδία’’.
Αναρωτιόμαστε:
  • Είναι δυνατόν να μην θέλει η ομοσπονδία να χει σχέση με πολλούς αθλητές που τίμησαν την χώρα μας;
  • Είναι δυνατόν να μην θέλει η ομοσπονδία να χει σχέση με πολλούς εν ενεργεία αθλητές;
  • Είναι δυνατόν να μην θέλει η ομοσπονδία να χει σχέση με πολλούς λιλιπούτειους αθλητές που μπήκαν πολλοί από αυτούς για πρώτη φορά σε tatami;
  • Είναι δυνατόν να μην θέλει η ομοσπονδία να χει σχέση με οποιαδήποτε διοργάνωση που σκοπό έχει βάση προκήρυξης ‘’την προβολή του αθλήματος σε μία πόλη που ουδέποτε είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο και ‘’δεν προβλέπει βαθμολογική αξιολόγηση για τους συλλόγους που συμμετέχουν ‘’;
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας πουν οι συντάκτες το σκεπτικό μίας τέτοιας ανακοίνωσης.
Το μόνο που θα ήταν λογικό, θα ήταν μόνο σαν αυτοκριτική για την παντελή απουσία της από μία διοργάνωση που έβαλε την πόλη του Κιλκίς στον χάρτη του Τζούντο.
Ειλικρινά, αν δεν ήταν μία ατυχής στιγμή, τότε πραγματικά λυπόμαστε, γιατί θα αναγκαστούμε να διαπιστώσουμε ότι το μόνο που ενδιαφέρει την ομοσπονδία είναι η εμπορευματοποίηση του αθλήματος και το εμπορικό κέρδος από αυτό.
ΤΟ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΖΟΥΝΤΟ πιστό στις αρχές του δηλώνει ότι στηρίζει και θα στηρίζει, με όλες του τις δυνάμεις, κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και προβολής του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του αγαπημένου μας αθλήματος, του ΤΖΟΥΝΤΟ.
Ελπίζουμε ότι η ΕΟΤ δεν θα ανακοινώσει ξανά ότι ‘’ ουδέποτε ενέκρινε τη διεξαγωγή συγκεκριμένου τουρνουά ’’, αλλά ότι θα ακολουθεί το ΔΡΟΜΟ της ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου