Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΣΕ ΤΟ 1974

 ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΆΣΣΟΥΜΕ 

Οι σύλλογοι που επιθυμούν να φιλοξενήσουν ημερίδες juniors, παίδες Β και παίδες Α` θα πρέπει να έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ τρία τατάμι. Οι σύλλογοι που επιθυμούν να διοργανώσουν ημερίδες juniors, παίδων Β`, παίδων Α` και εφήβων, θα πρέπει να έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ τέσσερα τατάμι. Τέλος οι σύλλογοι που επιθυμούν να φιλοξενήσουν ημερίδες juniors, παίδων Α`, παίδων Β`, εφήβων, νέων, ανδρών και γυναικών θα πρέπει να διαθέτουν τέσσερα τατάμι, ενώ το τουρνουά θα διαρκεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ δύο ημέρες.

Όσοι σύλλογοι διοργανώνουν ημερίδα για πρώτη φορά, τότε στο καλαντάρι της ομοσπονδίας θα αναφέρονται ως φιλικοί αγώνες. Στην περίπτωση που η ημερίδα κριθεί επιτυχημένη τότε θα ενσωματωθούν στο επίσημο καλαντάρι της ΕΟΤ την αμέσως επόμενη χρονιά. Γραμματεία και Αλυτάρχης των εκάστοτε ημερίδων θα ορίζονται από την ομοσπονδία.

3 Ακόμη, οι σύλλογοι θα πρέπει να έχουν χαρτί(υγείας ,κουζίνας ,χαρτομάντιλα,) από το γυμναστήριο ότι έχουν στη διάθεσή τους τις επιλεγμένες ημερομηνίες για χορήγηση του γηπέδου, υπεύθυνη δήλωση του προέδρου του συλλόγου ότι οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους κανονισμούς της ομοσπονδίας.
 ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟΎ ΤΎΠΟΥ  ΔΙΑΤΆΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΧΥΡΆΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΈΝΕ
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΎΝ ΤΑ 3 ΚΑΙ ΤΑ 4 ΤΑΤΑΜΙ .
Ο (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ) ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ 
Δια στόματος του προέδρου των βετεράνων Δημήτρη Μαρτάκη
ΚΑΛΆ ΑΥΤΌΣ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΎΧΤΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΡΑΝΩΝ
 ΓΙΑΤΊ ΕΚΛΟΓΈΣ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΤΖΟΥΝΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ
 ΈΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΈΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΊΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΎΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΎΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ . ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ Ο (ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΊΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΤΟ ΠΟΥ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΊΑ ΤΩΝ ΦΩΝΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΎΣΑ   ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΊΑΖΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΆΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΕΣΑΠΑΣΕ ΤΟΝ ΑΓΚΏΝΑ ΓΑΛΛΟΥ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ  ΤΑ ΕΧΟΥ Ν ΒΡΕΙ  ΜΕ ΤΟΝ (ΙΩΑΝΝΙΔΗ)  ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΡΙΣΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ 

Ηρθε η ώρα να τελειώνουμε με την ΧΟΥΝΤΑ 
Α Ο αθλητικός σύλλογος καλλιεργεί τα αθλήματα που επιλέγει και το πως θα τα καλλιεργήσει
 είναι επιλογή του ίδιου και οι ομοσπονδίες των αθλημάτων είναι υποχρεωμένες να τους υποστηρίζουν  γιατι με τα χρήματά απο την φορολογία του λαού λαμβάνουν τα ευρώ της Γ,Γ,Α.
Β Τα ευρώ αυτά η κάθε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ πρέπει να τα χορηγεί στο κύτταρο του αθλητισμού που είναι ο αθλητικός σύλλογος.
Εμείς ως τμήμα τζούντο του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ο.ΤΖΟΥΝΤΟ και μέσω δικών μας μέσων και χρημάτων κάνουμε οτι κάνουμε.
Το  πως θα οργανώνουμε τους ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ με ποιους κανονισμούς και σε ποιους ΑΓΩΝΕΣ 
ΤΖΟΥΝΤΟ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ είναι θέμα ΔΙΚΟ ΜΑΣ απο την στιγμή που ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ 
ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΟΥΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ ΝΤΑΝ  ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ ΣΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΑΠΟ 
ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΟΥΝΤΟ ΤΗΣ WJF ΚΑΙ ΤΟΥ JUDO FOR ALL ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ VISMARA KAI TON SAPSON SAPSON.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΤΗΝ WJF  ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΖΗΤΩ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου