Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΓΙΟΡΤΉ ΤΟΥ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ

Θεσσαλονίκη 9-2-2015
Μεγάλη επιτυχία είχε η γιορτή του τμήματος judo.
Στο αθλητικό μέρος με την παρουσία των φοιτητών της ειδικότητας μαχητικών τεχνών με 
τον Επίκουρο καθηγητή του ΤΕΦΑΑ κύριο Ζαγγελίδη Γεώργιο, των δασκάλων του Ατραπού Θεσσαλονίκης κυρίους Τσαγκαλίδη Δημήτριο ,Σεφερλή Μίλτο η επιτυχία ήταν κάτι περισσότερο  από αναμενόμενη .
Το αθλητικό μέρος της εκδήλωσης τέλειωσε  με την απονομή των πτυχίων των νταν που κατέκτησαν οι αθλητές του τμήματος μας μέσα από διαφανείς εξετάσεις με εξωτερική εποπτεία .Αυτό αποτελεί την κυανόλευκη απάντηση απέναντι στον φασίστα με το 7ο πνευματικό νταν και τον άλλον που δήθεν τον εξέτασαν Ιάπωνες δάσκαλοι από το ΚΟΝΤΟΚΑΝ,μέλη μιας επιτροπής της μνημονιακής ηγεσίας της Ε.Ο.ΤΖΟΎΝΤΟ
άσχετα, αν το πραγματικό αφεντικό της  φαμίλιας εμφανίστηκε με σημαία από την ΕΣΣΔ made in chaina  σε εκδήλωση του ΣΎΡΙZA.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΚΥΑΝΌΛΕΥΚΟΙ ΤΖΟΥΝΤΟΚΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ «ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ», μεταξύ αυτών και τους εργαζόμενους της ΕΡΤ3

Ένα τυχερό κεραμικό ρόδι επιφύλασσαν ως δώρο προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ3, οι κυανόλευκοι «τζουντόκα» στη διάρκεια εκδήλωσης  που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Φλεβάρη στο Ιβανώφειο στη Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση που οργάνωσε το τμήμα Τζούντο του Γ.Σ Ηρακλής σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ με αφορμή την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας, είχε τον τίτλο: «ΟΙ ΚΥΑΝΌΛΕΥΚΟΙ ΤΖΟΥΝΤΟΚΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, εκτός από τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ, τιμήθηκαν οι Κούρδοι για την ηρωική αντίστασή τους στο Κομπάνι, οι καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών και οι σχολικοί φύλακες, άνθρωποι «που με τη στάση τους μας δίδαξαν αξιοπρέπεια», όπως επισήμαναν οι διοργανωτές. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε και ο δημοσιογράφος Απόστολος Λυκεσάς για την υποστήριξή του, μεταξύ άλλων, στη δραστηριότητα του Συλλόγου μέσα και από το ρ/σ «στο κόκκινο».

Η ψυχή της εκδήλωσης, ο δάσκαλος του Τζούντο κ. Αυγερινός, κάλεσε στην τήρηση ενός λεπτού σιγής «για τους Ιάπωνες που σφαγιάστηκαν από τους φονιάδες του ΙΣΙΣ».

Λίγο πριν το «κοινωνικό σκέλος» της εκδήλωσης, προηγήθηκε επίδειξη «μαχών» (RADORI) μεταξύ των «τζουντόκα» στην αίθουσα β΄ του Ιβανώφειου.

Το «ρόδι» εκ μέρους των εργαζομένων της ΕΡΤ3 παρέλαβε και παρέδωσε στους συναδέλφους του ο δημοσιογράφος της Ελεύθερης Αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ3 Γιάννης Γκίρμπας ευχαριστώντας θερμά για αυτή την τιμή τους γνώστες του «τζούντο», επισημαίνοντας τη… «χρησιμότητά» τους «για τις μάχες που ακολουθούν».
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ -ΙΘΆΚΗ για την ωραία βασιλόπιτα τους Βασίλη Καλαμπαλίκη αναπληρωτή υπεύθυνου του ΚΕΘΕΑ-ΙΘΆΚΗ 
την Τορτοπίδου Άννα από το γραφείο εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ για την παρουσία τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου