Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΎΜΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ (ΟΡΓΑΝΟΥ ) ΤΑΞΗΣ

Θεσσαλονίκη 25-11-2016
Ήταν Παρασκευή 24-6-2016 που το (όργανο) τηλεφώνησε στο τμήμα Αθλητικής βίας ζητώντας να παρέμβουν γιατί κατά την άποψή του ο Γ.Σ ΗΡΑΚΛΉΣ είχε χάση την Ειδική Αθλητική  Αναγνώριση και θα έπρεπε να σταματήσουν οι αγώνες του JUDO ενάντια στο Ντόπινγκ και τα Ναρκωτικά.
Βέβαια η άθλια προβοκάτσια που μόνο τους εμπόρους Ναρκωτικών εξυπηρετούσε, έπεσε στο κενό  όπως και τόσες άλλες προβοκάτσιες που στήσανε οι λεγόμενοι (πανεπιστημιακοί δάσκαλοι) ιντριγκαδόροι  επαγγελματίες που ζούνε όπως τα σκουλήκια μέσα σε σάπια φρούτα.
Το κυανόλευκο τμήμα του JUDO έχει επίσημο έγγραφο της Γ.Γ.Α που κατοχυρώνει την 
Ειδική Αθλητική Αναγνώριση του.
Με βάση το έγγραφο θα προχωρήσει στη έκδοση δελτίων από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο για τους Αθλητές και τις Αθλήτριες του που δεν έχουν δελτίο θα συμμετέχει σε διοργανώσεις της Ομοσπονδίας που θα επιλέξει .
Καλούμε τους οπαδούς του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ  σε αγωνιστική επαγρύπνηση για να στηρίξουν την εμφάνιση των Αθλητών μας.
Μέσω του iraklis judo blogspot.com ενημερώνουμε τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο ότι για το 2017 θα διοργανώσουμε 4 φιλικά τουρνουά  που μπορούν να λάβουν μέρος 
αθλητές και αθλήτριες ελεύθερα καταβάλλοντας το ποσό συμμετοχής και σεβόμενοι τον εσωτερικό κανονισμό των αγώνων.
   Υ.Γ Θα σταλεί και φάξ από τα Γραφεία του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου