Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Θεσσαλονίκη 1-12-2016
Το κυανόλευκο τμήμα Τζούντο στέλνει την συμπαράσταση του στου 22 δοκιμαζόμενους οπαδούς του Ηρακλή μας που δικάζονται αυτές της μέρες .
Ελπίζουμε να καταρρεύσουν ως (χάρτινος πύργος) οι κατηγορίες και να ελευθερωθούν μια για πάντα από αυτές Άλλωστε   οι μάρτυρες κατηγορίας σε αυτή την δίκη πέσαν σε πολλές αντιφάσεις στην ακροαματική διαδικασία.
Θέλουμε να λάμψει η αλήθεια άλλωστε μη ξεχνάμε ότι η αρχή τις δικαιοσύνης είναι (όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίων) και για εμάς οι 22 οπαδοί του Ηρακλή μας είναι αθώοι ας μας πείσουν οι μάρτυρες κατηγορίας για την ενοχή τους. 
Κουράγιο αδέρφια καλή Λευτεριά
 Στην δική σας δίκη οι μάρτυρες κατηγορίας έχουν φυσική παρουσία και καταθέτουν. Στην υπόθεση των 2 τόνων κοκαΐνης  οι μάρτυρες (αποδημούν εις Κύριον) πατώντας πάνω σε μπανανόφλουδες αλλά το πρόβλημα είναι οι 22 οπαδοί του Ηρακλή και όχι οι 2 τόνοι κοκαΐνης βεβαίως βεβαίως.
Οι ιδιοκτήτες των 2 τόνων κοκαΐνης είναι αυτοί που πολεμάν τον Ιστορικό μας Σύλλογο αυτοί που θέλουν αύριο να μην υπάρχει ο Ηρακλής.
Ο Ηρακλής όμως είναι εδώ στην όμορφη Θεσσαλονίκη και η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη γιατί υπάρχει ο Ηρακλής και οι οπαδοί του 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου