Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΞΕΚΙΝΆΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΑΣ

Θεσσαλονίκη 5-6-2017
Λιγότερες από 20 ημέρες μας έμειναν  Τα μηνύματα για τις συμμέτοχες από το εξωτερικό μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους.
Οι Κομπραδόροι  τα Γιουσουφάκια τους μαζί με Νενέκους  που στηρίζουν στην πράξη  παρανομίες και κακουργήματα θα λάβουν απάντηση  από τους Λειτουργούς της Δικαστικής
εξουσίας.
Είναι εξοργιστικό γιατί η οσφυοκαμπτική στάση απέναντι στους Κομπραδόρους οδήγησε στην μη διοργάνωση του MASAO IIJIMA CUP .
Είναι δημοκρατικό δικαίωμα η επιλογή της μη διοργάνωσης αλλά είναι το ίδιο δημοκρατικό μας δικαίωμα να ζητήσουμε τα tatami που δανείσαμε στο Θανάση Καρύτσα για την δημιουργία του τμήματος που είναι  αμειβόμενος προπονητής να τα παραχωρήσει στο κέντρο διαμονής προσφύγων στα Λαγκαδίκια 
 Σε περίπτωση που δεν το κάνει παραχωρούμε το δικαίωμα στους οργανωμένους οπαδούς μας να τα κατάσχουν και να τα παραδώσουν οι ίδιοι στο κέντρο προσφύγων. 
Οι Προστάτες του μπορούν να του δώσουν tatami από μη καταγραμμένο υλικό που παραχώρησε η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στην Ε.Ο ΤΖΟΥΝΤΟ αν δεν χάσουν την Διοίκηση στις Εκλογές που σύντομα θα διεξαχθούν. 
Εμείς ενημερώσαμε τον Δάσκαλο Masao και σύντομα θα τον τιμήσουμε γιατί η προσφορά του είναι τεράστια στο Ελληνικό Τζούντο.

Δεν θυσιάζουμε την ποιότητα των διοργανώσεων μας για την ποσότητα.
 Αθλητές-τριες από άλλους συλλόγους που θέλουν να λάβουν μέρος σε αυτές μπορούν, σεβόμενοι τις αρχές μας .
 Κάνουμε δεχτή  πρόταση του Πέτρου  Σαλαβασίδη  αθλητή του Αίαντα Κιλκίς ασχέτως αν δεν λάβει μέρος στο τουρνουά μας, αυτό είναι δημοκρατικό δικαίωμα του συλλόγου και του ίδιου.
Oi βετεράνοι να μπορούν να αγωνιστούν και στις  κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών.
Παρακαλούμε πολύ να κάνετε την δήλωση συμμετοχής σας μέχρι τις 10-6-2017



   

         

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου