Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΣΤΙΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΊΣΙ ΛΕΎΤΕΡΟ ΉΤΑΝ ΤΟ ΧΑΣΊΣΙ ΠΌΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗ ΞΥΠΝΉΣΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΝΙΔΑΡΗ (ΨΥΧΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΧΑΣΙΣΟΠΟΤΕΙΑΣ)

Θεσσαλονίκη 8-3-2018
Αν είναι τόσο καλή η κάνναβη μπορείς να δώσεις στα παιδιά σου αν έχεις.
Αν νιώθεις ασφυχτικά στην εργασία σου μπορείς επίσης να υποβολείς την παραίτηση σου από αυτό το κάτεργο που δουλεύεις Κατερίνα Κονιδάρη άσε εμάς (τις πόρνες του μπουρδέλο) να μοιράζουμε (πιπίλες) στα μέλη του ΚΕ.ΘΕΑ.
Η μεγαλύτερη (πιπίλα) όμως είναι αυτή του χασίς, γιατί μεγάλη (ψυχολόγε της χασισοποτείας) όπως το pervetin στην Χιτλερική Γερμανία, κάνουν ακριβός την ίδια δουλειά. Διαλύουν το μυαλό των ανθρώπων και κυρίως των νέων που όπως γνωρίζεις, φαντάζομαι, επιδρούν στον εγκεφαλικό φλοιό που ξεκινά να αναπτύσσεται στην ηλικία των 12-13 χρονών και ολοκληρώνετε στην ηλικία των 24 ετών.
Δεν θα γράψω για τις συνέπειες  στην υγεία τους είναι γνωστά και αν είχες παιδιά σίγουρα δεν θα τους έδινες χασισάκι. 
Απολαμβάνοντας όμως την εργασιακή ασφάλεια του οργανισμού πουλάς τρέλα.
 Ξέρεις όμως Κατερίνα Κονιδάρη εδώ στην Θεσσαλονίκη πενθούμε  τον Χρήστο Βέττα.
Ήταν ένας απ' αυτούς που γεύτηκαν την πιπίλα του ΚΕ,ΘΕ.Α  και μετά το ταξίδι της απεξάρτησης στο ΚΆΤΕΡΓΟ της Θ.Κ ΙΘΆΚΗ έγινε (πόρνη του μπουρδέλο) όπως μας αποκαλείς έμμεσα, όλους εμάς που δεχόμαστε τις αρχές και την φιλοσοφία του ΚΕΘΕΑ αυτού του (κάτεργου) που βοήθησε  και βοηθά εδώ και 35 χρόνια με τις (πιπίλες) να σπάσουν τα δεσμά τις εξάρτισης να ελευθερωθούν από το πραγματικό κάτεργο, αυτό της Εξάρτισης (ψυχολόγε τις χασισοποτείας).
Αυτός ο Άνθρωπος που έφυγε από κοντά μας έκανε το όνειρο του πραγματικότητα.
Έφτιαξε την πρώτη θεραπευτική κοινότητα μέσα στο κατάστημα  κράτησης στα Διαβατά ένα (κάτεργο θεραπευτικό) κατά την άποψή σου και (μοίραζε πιπίλες).
Στον άνισο αγώνα του ενάντια στην πορεία του θανάτου του, δεν πήρε ούτε μια μέρα άδειας από το κάτεργο  και έπεσε όρθιος( μοιράζοντας πιπίλες θεραπευτικές) 
 (ψυχολόγε της χασισοποτείας).
Τις ιδεοληψίες σου θα τις τσακίζουμε στην πράξη καθημερινά μέσα από τις δράσεις μας και τον αγώνα μας για μια ελεύθερη κοινωνία από τις ουσίες του θανάτου και όχι μια κοινωνία με ελεύθερες τις ουσίες του θανάτου .
 Την άποψή σου εγώ δεν την σέβομαι  γιατί οι μεγαλύτερες πόρνες στο μπουρδέλο, στην κοινωνία της σαπίλας  είναι οι ιδέες σου και αυτή την κοινωνία, την υπηρετούν οι ιδέες σου.
Εμείς με τις αρχές μας και τις αξίες μας,  κάνουμε το εξής απλό καταφέρνουμε οι γονείς να μη θάβουν τα παιδιά  τους σε αυτόν τον ύπουλο πόλεμο.
Αυγερινός Μαϊστρέλλης 
Αντιπρόεδρος του Δ Σ του INCLUDE
Tαμίας του Δ.Σ Συλλόγου Τριτέκνων  νομού Θεσσαλονίκης Τρίαινα
Μέλλος  Δ.Σ ΤΟΥ Γ.Σ Ηρακλής Θεσσαλονίκης 
4ο DAN JUDO W.J.F







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου