Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

JUDO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2018 ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΤΣΕΛΙΔΗ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ (παλικάρια)

Θεσσαλονίκη 2-9-2018
Με τριετή αποκλεισμό από τους αγώνες και τις διοργανώσεις που συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο αγωνιστικό καλαντάρι της ΕΟ Τζούντο, τιμωρήθηκαν οι σύλλογοι Sakura και Μυρμιδόνες. Επίσης η δικαστική επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, αποφάσισε να στείλει τους δύο συλλόγους ενώπιον της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος (ΕΦΙΠ). Στο πρώτο σωματείο, η ποινή επιβλήθηκε μετά τις καταγγελίες για τη διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά Sakura που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο στην Κατερίνη. Όσον αφορά στους Μυρμιδόνες, τιμωρήθηκαν μετά τις καταγγελίες για τη διαδικασία εγγραφής του σωματείου στα μητρώα της ομοσπονδίας, αλλά και για τη συμμετοχή αθλητών του στο διεθνές τουρνουά Sakura.

Αναλυτικά οι ποινές:

«1. Σχετικά με τις καταγγελίες για τη διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά SAKURA που έλαβε χώρα την 14/10/2017 στην Κατερίνη, η Δικαστική Επιτροπή συνεδρίασε την 30/5/2018 και έλαβε την απόφαση με αρ. οικείου πρωτ 9560/29-6-2018. Κατόπιν τούτων επιβάλλεται, σύμφωνα με το άρθρο 27 του ισχύοντος Καταστατικού, στο αθλητικό σωματείο SAKURA η ποινή του 3ετούς αποκλεισμού από τους αγώνες και τις διοργανώσεις του επίσημου αγωνιστικού καλεντάρι της Ε.Ο. Τζούντο και παραπομπή της υπόθεσης ενώπιον της ΕΦΙΠ. Επίσης επιβάλλεται στον Ιωάννη Μελετίδη αλυτάρχη της διοργάνωσης και πρόεδρο του σωματείου SAKURA η ποινή του 3ετούς αποκλεισμού από τους αγώνες και τις διοργανώσεις του επίσημου αγωνιστικού καλεντάρι της Ε.Ο. Τζούντο και παραπομπή της υπόθεσης ενώπιον της ΕΦΙΠ.

Οι λυκοσυμμαχίες ποτέ δεν ήταν το προνομιακό πεδίο δράσης του κυανόλευκου τμήματος JUDO αντίθετα με τον Βλαδίμηρο Παπαδόπουλο ,τον Τάσο Φυσικόπουλο από το 2010 μας χωρίζουν μεγάλες αποστάσεις για την στάση και την συμπεριφορά τους.
Οι κολωτούμπες επίσης δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει το κυανόλευκο τμήμα του JUDO
Ο Τάσος Φυσικόπουλος από την θέση του Προέδρου της Ε.Ο JUDO πρωτοστατούσε τρέχοντας στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ για να μη επιστρέψει στην θέση που του (παχώρησε) 
ο (δεξιός) Βαγγέλης Σουφλέρης το 2009.
Ο( νόμιμος ιδιοκτήτης) του Τσελίδη είναι ο Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος γιατί ο Τσελίδης είναι Αθλητής του SAKURA Κατερίνης η ποινή του 3ετούς αποκλεισμού έχει στόχο το (Ιδιοκτησιακό) καθεστώς του αθλητή ο οποίος έφερε για τα Ελληνικά χρώματα 1 χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 1 χάλκινο στους Μεσογειακούς το 2018.
Υπάρχουν φυσικά και αμοιβές προπονητών για τις επιτυχίες αυτές.
Σε αυτό το σημείο σφάζονται τα παλικάρια.
Αυτή είναι η κυρίαρχη αντίληψη  που καταντά ένα τόσο μεγάλο Άθλημα τόσο μικρό.
Σε αυτή την αντίληψη το κυανόλευκο τμήμα JUDO είναι ο φάρος Αντίστασης γιατί το 
JUDO είναι τρόπος ΖΩΗΣ γιατί ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  σμιλεύει χαρακτήρες.
Η μιζέρια, οι κολωτούμπες, και οι λυκοσσημαχίες δεν έχουν θέση στο JUDO και τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ που καλλιεργείται στο INTERNATIONAL MATSUURA DOJO στον
Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου