Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Θεσσαλονίκη 1-2-2019
Οι γονείς του τμήματος judo δεν καταβάλουν το χαράτσι των 30 ευρώ  στον Καφέ Πασά για το παιδικό και εφηβικό πρωτάθλημα που διοργανώνει η Οργάνωση.
Η Οργάνωση τους δεν καταδίκασε τα επεισόδια  που έγιναν στις 22-12-2018 για να συγκαλύψει μέλη της Φαμίλιας που συμμετείχαν ενεργά σε αυτά.
Στην διοργάνωση με χαράτσι 30 ευρώ μπορούν να συμμετέχουν οι υποταγμένοι, που νομίζουν ότι η κατάσταση αυτή δεν αλλάζει.
 Απλά να τους θυμίσω ότι αυτή ήταν η θέση των ραγιάδων και των προσκυνημένων   τα πράγματα αλλάζουν και η ζωή προχωρά  μπροστά χωρίς αυτούς.
Αυτοί μπορούν να αλλάζουν τα ονόματα και τα επίθετα τους νιώθοντας ντροπή για την κομιτατζίδικη Βουλγάρικη καταγωγή τους.
 Εμείς ήμαστε υπερήφανοι για την καταγωγή  μας και κυρίως για την Ομάδα μας.
Αντίθετα και κόντρα, σε ραγιάδικες αντιλήψεις, το τμήμα μας θα διοργανώσει στις 16-3-2019
σε συνεργασία με   το INCLUDE JUDO for ALL διεθνείς φιλικούς αγώνες.
 Οι διεθνείς  αυτοί αγώνες θα έχουν καινοτομίες που σαν στόχο θα έχει την ανάδειξη  του κοινωνικού και αθλητικού ιδεώδους  που μόνο ο Γ.Σ ΗΡΑΚΛΉΣ μπορεί και έχει.
Όσο για τα τηλεφωνικά  ψέματα του γκεμπελίσκου  Καφέ Πασά του γράφουμε
 να μη ,κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ για το θέμα του Ρομάν Μουστόπουλου Ελληνα μέχρι 2016 και Βενταντ Αλμπιράκ  Τούρκου το 2018 εσένα κάλεσε .
Τις εξετάσεις του 2012 στην Θ.Κ Ιθάκη όπου ο Αλέξανδρος κατέκτησε το Πρώτο Νταν δεν τις έκανε μια επιτροπή που είχε εντολή από διοίκηση  πρωτοδικείου.
Η Διοίκηση ήταν εκλεγμένη και εσύ ήσουν σε αυτό το Δ Σ μειοψηφία,  μαζί με τον εισβολέα στο γήπεδο της Τούμπας δίπλα στον ένοπλο επιχειρηματία πρόεδρο της ΠΑΕ το 2018.  
Σήμερα στην κοπή Βασιλόπιτας της Α.Θ 10 θα ενημερώσουμε τους οπαδούς της ομάδας μας 
τι πραγματικά κάνει και είναι ο Καφέ Πασάς 
Το σίγουρο είναι  ότι θα τον κηρύξουμε PERSONA NON GRATA στην Πόλη που Απελευθέρωσαν οι πρόγονοί μας το 1912.
 Το Casus Belli που μας κήρυξε ο Δήμαρχος της δική σου πόλης ο Μπέος την απάντηση του την έδωσε   η ποδοσφαιρική ομάδα μας στην έδρα σας με 0-2




 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου