Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Θεσσαλονίκη 11-12-2019
Αγαπητοί  φίλες και φίλοι του Γ.Σ Ηρακλής 
Ένας  μεγάλος κύκλος αυτός της Συμμετοχής μου στις προσωρινές διοικήσεις πρωτοδικείου έκλεισε. Επειδή μέσα από την τότε Γενική Συνέλευση μας μου δείξατε εμπιστοσύνη στην πρόταση της συμμετοχής μου ήρθε η ώρα του δημόσιου απολογισμού μου.
Όλο αυτό το διάστημα ήρθα σε σύγκρουση  με την διοίκηση Καφενταράκη της Ε.Ο.Τζούντο 
γιατί οι Ηθικές μου αξίες δεν συνάδουν  με αυτή την ομάδα διοίκησης. 
Υπεράσπισα με σθένος τον Ιστορικό Ηρακλή της Αξίες και την Ηθική του Αθλήματος μου του Τζούντο.
Για τις Ηθικές αυτές Αξίες πολλές  φορές συγκρούστηκα υπερασπιζόμενος την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη .
Η Αλήθεια και η Δικαιοσύνη είναι αξίες που χρειάζεται να μάχεσαι  καθημερινά και να μη κάνεις ούτε ένα βήμα πίσω απ αυτές.
Το 2019 που σε λίγες μέρες τελειώνει  είχαμε την  κορύφωση αυτών των συγκρούσεων με σημαντικές  νίκες της Αλήθειας  και της Δικαιοσύνης.

 Αλήθεια είναι:
  Η παραίτηση του κυρίου Θεοδωραγλάκη από το Δ.Σ της Ε.Ο ΤΖΟΥΝΤΟ που έγραψε στην εξώδικη  επιστολή της παραίτησης του :

( Τη λήψη αποφάσεων με τρόπο που δεν συνάδει της δικής μου Ηθικής και Αξιοπρέπειας, δ) Τη διαφωνία μου στον τρόπο χειρισμού των οικονομικών θεμάτων, ιδίως στις αποστολές των εθνικών ομάδων (τρόπος πληρωμής, εκδοθέντα παραστατικά κλπ), (υπάρχει εξελεγκτική επιτροπή και ποιες οι ενέργειες της μέχρι σήμερα κύριε πρόεδρε; ). ε) Την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στο να λάβει γνώση το ΔΣ  του (ήδη  εκδοθέντος) πορίσματος ορκωτού λογιστή σε θέμα που αφορά έλλειμμα ποσού 17.000 ευρώ δημοσίου χρήματος περίπου της παρούσας χρήσης, (αυτήν την πληροφορία την έχω από εσάς εκ παραδρομής κύριε Πρόεδρε), και στ) στον τρόπο κτήσης, διαχείρισης, αποθήκευσης, αλλά και διαδικασίας διάθεσης των υλικών της Ομοσπονδίας)

Αλήθεια είναι:
 Η δημοσιοποίηση  του πορίσματος της επιτροπής ελέγχου του ΚΕΘΕΑ 
Αυτό έγραφε μια από τις πολλές επίσημες  υπηρεσιακές επιστολές αναφοράς που μου έκαναν 
γιατί αντιδρούσα σε μια νοσηρή κατάσταση που δυστυχώς πολύ αργά, έλαβα γνώση
στον οργανισμό που εργάζομαι εδώ και 21 χρόνια ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.


αναρτούσε κείμενα με υπαινιγμούς για παράνομες πράξεις εργαζόμενων και πρώην εργαζόμενων του ΠΡΟΜΗΘΕΑ, για τον Ειδικό Βοηθό Διευθυντή , για χρήση ουσιών και άλλα πολλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,στο blog ΗΡΑΚΛΗ και αλλού, κείμενα τα οποία έβλεπαν και μέλη της επανένταξης του ΠΡΟΜΗΘΕΑ- ΙΘΑΚΗΣ, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση και πολλές παράνοιες.

 Αυτό γράφει το πόρισμα της Επιτροπής Εσωτερικού Ελέγχου του ΚΕΘΕΑ

Από το τέλος 2016 η συνεχής απουσία του Υπεύθυνου Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, λόγω σοβαρής ασθένειας, δημιούργησε κενό το οποίο μόνον άτυπα διευθετήθηκε15 και επέτεινε τη συγκρουσιακή κατάσταση που επικρατούσε στο πρόγραμμα. Η ουσιαστική ανάληψη της ευθύνης του προγράμματος από τον Ειδικό Διευθυντή ΚΕΘΕΑ ως φυσικός προϊστάμενος του δικτύου δεν συνέβαλε στην εξισορρόπηση των αντιθέσεων


 Αναφέρθηκε συστηματική εμπλοκή κάποιων εργαζομένων σε δραστηριότητες οριακής νομιμότητας αν όχι παράνομης συμπεριφοράς. Η εκτεταμένη συστηματική χρήση παρανόμων ουσιών για σημαντικό χρονικό διάστημα, από προσωπικό και μέλη, επαναλήφθηκε είτε ως βάσιμη υποψία, είτε ως βεβαιότητα από στελέχη του προγράμματος από μέλη του προγράμματος αλλά και από εξωτερικά εμπλεκόμενους με το σύστημα17,18,19. 
Στο διάστημα αυτό, ζητήματα που ανέκυπταν σχετικά με οικονομικές ατασθαλίες, διοικητικές υπερβάσεις, και αστοχίες κλινικού σχεδιασμού αντιμετωπίσθηκαν ως θέματα δευτερεύουσας προτεραιότητας.των συνθηκών λειτουργίας του Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Νομίζω με τα παραπάνω να έχω καλύψει το σύνολο των ερωτήσεων σας που με υποβάλετε
καθημερινά.
Ο Αγώνας αυτός όπως και η ζωή έχει Συνέχεια και διάρκεια σας ευχαριστώ πολύ για το νέο κάλεσμα του Λαού του Γ.Σ Ηρακλή  να ξαναμπώ στην νέα διοίκηση
Τον Αγωνιστικό  και κοινωνικό  απολογισμό της ομάδας θα τον παρουσιάσω στις 26-1-2020
Σας Ευχαριστώ πολύ για την Εμπιστοσύνη  που μου δείχνεται 
Αυγερινός Μαίστρέλλης


 




 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου