Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ INCLUDE

Θεσσαλονίκη 8-3-2020
 Απόφαση Δ.Σ. Ιnclude 7-3-2020
Α) Στο πλαίσιο ανασυγκρότησης της λειτουργίας του Include ο τρόπος της επικοινωνίας μεταξύ του Δ.Σ. και των υπολοίπων μελών θα προσδιοριστεί με νεότερη απόφαση του Δ.Σ

 Β) Οι ομάδες δράσεων που λειτουργούν από το Σεπτέμβριο θα διαρκέσουν μέχρι τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 και είναι οι εξής: 
1) ρομποτικής με συντονίστρια την Ευαγγελία Τσιωμή και αναπληρώτρια την Αναστασία Πασχαλίδου 
2) γιόγκα με συντονίστρια την Μαριά Κοντογιάννη 
3) Judo με συντονιστή τον Αυγερινό Μαιστρέλλη και βοηθό τον Λάζαρο Σαλκίμη. 
Επιστημονικά υπεύθυνη για τα ερευνητικά προγράμματα σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, ορίζεται και με νέα απόφαση, η Νάνου Ανδρομάχη .
 Γ) Στη συνεδρίαση η Πρόεδρος Νάνου Ανδρομάχη, Συντονίστρια του προγράμματος που χρηματοδοτήθηκε από τα ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τη λήξη του προγράμματος και την κατάθεση του παραδοτέου έργου.
 Η συντονίστρια του έργου ευχαριστεί την ομάδα έργου του προγράμματος . Με απόφαση του Δ.Σ. θα σταλούν ευχαριστήριες επιστολές και βεβαιώσεις στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των μελών της ομάδας του έργου.
 Δ). Αποφασίστηκε η αναστολή των μετακινήσεων στο εξωτερικό στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων μέχρι νεοτέρας
. Ε) Αποφασίστηκε επίσης η συγκρότηση οργανωτικής επιτροπής για το 5ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Judo. Στο πλαίσιο αυτού αποφασίστηκε οι προπονήσεις του Judo να έχουν συμπεριληπτικό χαρακτήρα και να μεταφερθεί η προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Ηρακλής. 
Η δράση του Judo δε θα πραγματοποιείται απόγευμα αλλά πρωί Σαββάτου
 1000-1130 ή 11¨30 -13¨30
Το Δ.Σ του INCLUDE  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου