Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Γιατί η ζωή είναι ωραία φιλαράκο

NEWS TYPOLOGOS Για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Ημέρα Αθλητισμού στη μνήμη 

του προπονητή και

 δασκάλου Τάκη Θωμαΐδη 


στις εκδηλώσεις για την 

 Παγκόσμια Ημέρα  κατά των 

ναρκωτικών

Διακριτό «παρών»

 ενάντια στις εξαρτησιογόνες ουσίες 

δίνει η οικογένεια 

του ιστορικού Γυμναστικού Συλλόγου 

Ηρακλής 

και πολλοί σύλλογοι Μαχητικών Τεχνών 

 μέσα 

από την αθλητική εκδήλωση μνήμης

 για τον αείμνηστο 

προπονητή πυγμαχίας – δάσκαλο 

 Τάκη Θωμαΐδη

Διακριτό «παρών» ενάντια στις εξαρτησιογόνες ουσίες  δίνουν  η οικογένεια του ιστορικού  Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής και πολλοί  σύλλογοι Μαχητικών  Τεχνών μέσα από την  αθλητική εκδήλωση μνήμης για τον αείμνηστο προπονητή πυγμαχίας – δάσκαλο Τάκη Θωμαΐδη, που  θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιουνίου 2020   στο πρώτο παλαιό σχολείο Τριανδρίας  (συμβολή των οδών Αγίου  Σπυρίδωνα και Λεβέντη 2) στη Τριανδρία της Θεσσαλονίκης.

Η αθλητική εκδήλωση  πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των ναρκωτικών. Διοργανώνεται από το Include σε συνεργασία με την Οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ και συλλόγους Μαχητικών Τεχνών.
« Ο αγώνας ενάντια σε όλες τις ουσίες  του Θανάτου είναι καθημερινός, είναι αγώνας διαρκείας. Σας περιμένουμε στο «Σχολείο για όλους Tokey Maru στην Τριανδρία. Κανείς δε θα μείνει πίσω. Τιμάμε τη μνήμη του δασκάλου, Τάκη Θωμαΐδη. 

Γιατί η ζωή είναι ωραία, φιλαράκο», ανακοίνωσαν λιτά οι διοργανωτές.

Οι μαχητικές  τέχνες οικοδομούν ένα γερό χαρακτήρα γεμάτο με αξίες, ενώ βοηθούν πολλαπλώς στην απεξάρτηση των ανθρώπων από  τα ναρκωτικά. Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι, που μπόρεσαν να «χτίσουν» πάλι τη ζωή τους, βοηθούμενοι μέσα από την καθημερινή άσκηση και την επίτευξη αθλητικών στόχων βήμα με βήμα.

«Η συμπερίληψη και η ισότητα μέσα και μέσω της εκπαίδευσης αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των αλλαγών, ώστε να αντιμετωπίσουμε όλες τις μορφές αποκλεισμού και περιθωριοποίησης, τις ανισότητες όσον αφορά στην πρόσβαση, στη συμμετοχή και στα μαθησιακά αποτελέσματα.
Κανένας στόχος εκπαίδευσης δε  πρέπει να θεωρείται ότι πληρείται, εάν δεν εκπληρώνεται από όλους. Ως εκ τούτου, δεσμευόμαστε να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές στις εκπαιδευτικές πολιτικές και να εστιάσουμε τις προσπάθειές μας στα πιο ευάλωτα άτομα, ιδιαίτερα εκείνα με αναπηρίες, για να διασφαλίσουμε ότι κανείς  δε μένει πίσω», αναφέρεται στις αρχές της UNESCO.
 ©Typologos.com 2020

Share

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου