Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

ΝΕΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΝΑΤΕΛΟΥΝ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕΛΟΥΝ

 Θεσσαλονίκη 29-12-2021


Σε λίγες ημέρες το 2021 θα περάσει στην Ιστορία και εμείς θα βρεθούμε στις 4-1-2022 για την πρώτη προπόνηση του νέου έτους .

Στις 4-1-1943 η σαπίλα του ντουνιά   με γερμανικές στολές δολοφόνησαν τον Ήρωα Ιβανώφ. Πριν την προπόνηση θα καταθέσουμε λίγα λουλούδια στην μνήμη του.





Η σχέσεις μας με την Πατρίδα του JUDO θα μας βρούνε σε  θέση ισχύος γιατί, προηγήθηκε  η επίσημη δήλωση του Πρεσβευτή της Ιαπωνίας κυρίου Γιασουνόρι Νακαγιάμα που ορίζει ότι η ΙΣΤΟΡΙΑ του ΤOKEI MARU ενώνει τους Λαούς Ελλάδας και Ιαπωνίας.

Εμείς πρωταγωνιστήσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια για την ανάδειξη της ιστορίας του TOKEI MARU αλλά ήμαστε και ο Μοναδικός Σύλλογος που ήμαστε Αδελφοποιημένοι με το KIWI JUDO CLUB OSAKA το DAISHIN JUDO CLUB OSAKA  και το DAITO JUDO CLUB 

Mε τον Πρόεδρο του DAITO JUDO CLUB SUSUMU HAMAMOTO 



Το INCLUDE Σχολείο για όλους (TOKEI MARU) είναι Αδελφοποιημένο με το SHUDOKAN DOJO στην OSAKA. Μία από τις έδρες της εταιρίας του TOKEI MARU ήταν η OSAKA.





Το τμήμα μας θα διοργανώσει τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 2022 δύο φιλικά  Τουρνουά JUDO και Άλλων μαχητικών τεχνών προς τιμή του TOKEI MARU.

Το Διεθνές τουρνουά MATSUURA τον Ιούνιο του 2022 κύπελο TOKEI MARU 

To Διεθνές τουρνουά MIYAZAKI τον Σεπτέμβριο του 2022 κύπελο ΤΟΚΕΙ MARU 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου