Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

26-1-2022

Γιορτάσαμε πάνω στο Tatami του Judo. Πάνω από 30 judoka έδωσαν παρόν . Ενώ παραβρέθηκαν εκπρόσωποι 4 judo club. 



Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων η Τρίαινα κύριος Στέλιος Τσουλιας ο Πρόεδρος του Νέου ΙΝΚΑ κύριος Νίκος Μηττας.  Ενώ τον Δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο κύριος Γωγακος Στέφανος. 



Για πρώτη φορά μετά από 21χρόνια δεν υπήρχαν Αθλητές του Τζούντο από το ΚΕΘΕΑ Θεσσαλονίκης. Το Τζούντο έχει απαγορευτεί να το διδάξω εγώ Αφού δεν τα κατάφεραν να με απολύσουν Απέλυσαν το Άθλημα του Τζούντο από το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ στα Διαβατά στην Πίνδου Στο ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ στην Σίνδο. 

Αλλά έδωσε παρόν το πνεύμα της Γιαγιάς Μαρίας της γιαγιάς του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ  που τώρα βρίσκετε στην γειτονιά των Αγγέλων. 

Ήταν η εγγονή στην εκδήλωση  μαζί  με  Αθλητές  Πρόσφυγες ,Αθλητές της κυανόλευκης Ομάδας  μας. 


Το φλουρί της Βασιλόπιτας το κέρδισαν οι Αθλητές και οι Αθλήτριες του Τζούντο.  Ενώ το φλουρί των Αθλητών και Αθλητριών το κέρδισε ο πρόσφυγας Αθλητής Από την Αλγερία που ήταν πρωταθλητής στην χώρα του Ninou Bussis. 

Το βραβείο ήταν το Βιβλίο του Ζάχου Σαμολαδά  Tokei Maru.  Το βιβλίο που γράφτηκε για την Προσφυγιά κέρδισε Πρόσφυγας


Με απόφαση του Δ.Σ του Νέου Γ.Σ Ηρακλής το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ θα πρέπει να επιστέψει τα 14 TATAMI ύψους 350 ευρώ το ένα . Τα Tatami ήταν χορηγία της Ε.Ο Τζούντο στον Γ.Σ .

Aφού απολύσαν  το Άθλημα του Τζούντο και διέκοψαν  το 2020 την συνεργασία με  τον Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗ  δεν επέτρεψαν  αθλητές του τμήματος υπό απεξάρτηση να εκδώσουν δελτίο υγείας  να επιστρέψουν τα Tatami των 350 ευρώ το ένα. Για τις ανάγκες των ωφελούμενων υπάρχουν τα tatami που (αποφυλακίστηκαν) από τα Διαβατά.  

Άλλωστε όλος ο κόσμος του Αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο  έχει σπάσει πλάκα με το παρακάτω ζευγάρι  που στο πλαίσιο του λεγόμενου αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ κάναν τις παρακάτω θεραπευτικές προσεγγίσεις :

και ο άντρας της στο fb:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου