Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ

Θεσσαλονίκη 1-11-2022

 Είμαστε μια ωραία Ατμόσφαιρα 

Μια πολύ καλή θεραπευτική δράση είναι να μη συμμετέχουν οι Άνθρωποι που θέλουν να αλλάξουν την  πορεία της Ζωή τους σε μεγάλο Αθλητικό δρώμενο της πόλης μας αλλά να τους πάρει για να τους παρουσιάσει ο Μέγιστος ο Φωτεινός Φάρος ο ποιο Ικανός διοικητής μονάδων υγείας στη Βόρεια Ελλάδα μέχρι το 2021 το Βιβλίο του . Προσωπικά μου θύμισε την τελευταία συγκέντρωση του Ρουμάνου Τσαουσέσκου. Στο ερώτημα αν ο Τσαουσέσκου ήταν Κομμουνιστής το 1968 αφού η Ασφάλειά του έσπασε τα γραφεία της Κ.Ε του ΚΚΕ  έβαλε στα μπουντρούμια του μέλη του ΚΚΕ . Κάποια στιγμή έχοντας ιστορικά στοιχεία στα χέρια μας θα παρουσιάσουμε Ιστορικά στοιχεία της περιόδου του 1968. Όπως και ο Τσαουσέσκου στα χρόνια του έφτιαξε την Αυλή του  και ο Αγαπούλας (Πάστορας Τσαουσέσκου) έφτιαξε την αυλή του . Έτσι οι Αυλοκόλακες του οι Σφουγκοκωλάριοι του ακολουθήσαν  τον δρόμο προς τον γκρεμό του Μέγαρού

 Υπάρχει άλλωστε και το τραγούδι που του αφιερώνουν οι Αντιστασιακοί του Συστήματός του (Δεν πάω απόψε Μέγαρο θα πάω βόλτα με τον Παίδαρο.)

Μετά από όλα αυτά για ακόμα μια φορά διαχωρίζω την θέση μου από την σαπίλα τους.

Συνεχίζουμε τον δικό μας μακριά από την Σαπίλα του  Θρησκευτικού Δόγματος Τραμπ και Μπολσονάρο που τους διέπει τους Αυλοκόλακες και Σφουγκοκωλάριους του.

Η δράση μας με τις  συμπεριληπτικές πρακτικές  στο Άθλημά μας, η σταθερή ανοδική πορεία του Τμήματός μας ,η ποιοτική δουλεία πάνω  τεχνικές του Αθλήματός μας έχει Διεθνή Αναγνώριση . Είναι πολύ συγκινητικά τα μηνύματα από όλο τον κόσμο του Τζούντο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου