Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-11-2014 
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο:
Πριν από λίγες μέρες, σε μία επιστολή μου, με την οποία έφερνα στο φως κάποια παράνομα πριμ αθλητών και δήθεν προπονητών της Εθνικής ομάδας στο παρελθόν, σας κάλεσα να παραιτηθείτε. Το δευτεροσκέφτηκα ξέρετε το θέμα: Θα έλεγα να μην παραιτηθείτε ή τουλάχιστον να μην παραιτηθείτε τώρα, διότι όπως είναι τα πράγματα στο Τζούντο, απαρατήρητος ήσασταν και απαρατήρητος θα μείνετε, χωρίς να έχει κανείς να θυμάται τίποτα από σας.
Εκείνο που σας συνιστώ, είναι να υποβάλετε ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μήνυση στον Εισαγγελέα κατά παντός υπευθύνου για αυτές τις προφανώς χαλκευμένες ειδήσεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και που θίγουν την Ομοσπονδία γενικότερα αλλά και ένα-ένα μέλος του τότε Δ.Σ.. Και μην ξεχνάμε ότι είσασταν και σεις μέλος του τότε Δ. Σ. Λέω χαλκευμένες ειδήσεις, γιατί δεν πιστεύω να δέχεστε ότι όλα αυτά είναι αληθινά, διότι τότε σαν μέλος του τότε Δ. Σ. θα έπρεπε να αυτομηνυθείτε και να υποδείξετε στον Εισαγγελέα και τους συνενόχους σας για να δείξει  επιείκεια το Δικαστήριο.
Κάντε λοιπόν μια μηνυσούλα κατά παντός υπευθύνου που διασπείρει ψευδείς ειδήσεις σε βάρος...αγνών ανθρώπων (οι οποίοι... ανέδειξαν Ολυμπιονίκες κ.λπ., κ.λπ., τα γνωστά που αναμασάτε κάθε τόσο) για να δοθεί στον κάθε αχρείο να μάθει πόσα απίδια πιάνει σάκος και τότε μπορείτε να παραιτηθείτε, έχοντας πια την βεβαιότητα ότι κάτι θα έχετε αφήσει στο πέρασμά σας για να σας θυμούνται οι επόμενες...  γενιές!
Θα χαρώ ιδιαιτέρως αν δω να υποβάλετε ονομαστικά και μήνυση εναντίον εμού του ίδιου, αφού με την ανακοίνωσή μου συμβάλλω στην διασπορά ψευδών ειδήσεων, που βλάπτουν αγνούς ανθρώπους και δυσφημούν το άθλημα.
Για να σας δω...
Πάντως αν δεν κάνετε αυτό που σας λέω, σας διαβεβαιώ ότι έχουμε μέλλον μπροστά μας και θα έχουμε να πούμε πολλά ακόμα...
Όπως αν ο Τσουμήτας Δημήτριος  και η Ζαρώπη Αθανασία δεν είναι γεννημένοι μέχρι 31-12-1998 αλλά το 1999 .
Τότε γιατί στην προκήρυξη του Πανελλήνιου 
πρωταθλήματος  δεν γράφεται 
Μπορούν να συμμετέχουν οι γεννηθέντες μέχρι την 31-12-1998,εκτός από τους
Τσουμήτα Δημητρίου ,Ζαρώπη Αθανασία .
Αν είναι γεννημένοι οι παραπάνω το 1999 καλύτερα να βάζατε  τις φωτογραφίες τους .
Δεν θα σας κατηγορούσαν  οι γονείς αθλητών για  πραξικοματική παράβαση της προκήρυξης αλλά για φωτογραφική προκήρυξη.
Μόνο άλλη μια φιλική συμβουλή: 
Μη προσπαθείτε να με εκφοβίσετε με τηλεφωνήματα προς τρίτους, γιατί είστε λίγος για να τρομάξετε εσείς εμένα!
Εκ μέρους της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ
ΜΑΙΣΤΡΕΛΛΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου