Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ JUDOKA

Πρώτη  Σερρών 13-Αυγούστου-2015
Το International Matsuura Dojo στον Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗ είναι ένα dojo που το διαπνέεται και καθοδηγείται από τις αρχές του ιδρυτή του  judo dr Jigoro Kano.
Οι καινοτόμες συμπεριληπτικές πρακτικές κατά την διάρκεια της διδασκαλίας των τεχνικών ή κατά την διάρκεια της προπόνησης , έχουν στόχο την μέγιστη αποτελεσματική χρήση τις ισχύος και την αμοιβαία ωφέλεια όλων των κυανόλευκων judoka αλλά και των φιλοξενούμενων στο dojo.
Κατά διάφορες χρονικές στιγμές  εμφανίστηκαν διάφοροι που έκαναν χρήση της φιλοξενίας  στο
κυανόλευκο dojo.

Πάντα εμφανίζονται αρχικά ως φίλοι που αποδέχονται τις αρχές μας αλλά στην πορεία αποδεικνύονται ότι μόνο καλές και αγαθές σκέψεις δεν είχαν απέναντι σε αυτές τις αρχές.Το δυστύχημα για όλους αυτούς είναι ότι οι κυανόλευκοι  judoka έχουν στην πράξη οικοδομήσει μια μεγάλη οικογένεια.  Η αποβολή τους από την οικογένεια μας μετά από την εμφάνιση της προβληματική τους συμπεριφοράς είναι θέμα ωρών και όχι ημερών.

Ο μεγάλος ποιητής της Ρωμιοσύνης Γιάννης Ρίτσος στην συλλογή Καπνισμένο Τσουκάλι έγραψε (εδώ δεν είναι να είμαι εγώ πάνω από εσένα ούτε εσύ  πάνω από εμένα εδώ είναι να είναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του)
Οι έχοντες  άλυτα συμπλεγματικού τύπου προβλήματα  με τον εαυτό τους είμαστε σίγουροι ότι το μόνο που δεν μπορούν να κατανοήσουν είναι τους παραπάνω στοίχους.
Μαισττρέλλης  Αυγερινός 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου