Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Στους 1ους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς Αγώνες Τζούντο που διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου στα Ιωάννινα το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015
σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Πωγωνίου, την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και τον Πανηπειρωτικό Α. Σ. με συμμετοχή 350 αθλητών - τριων από διάφορες πόλεις της χώρας όπως, Τρίκαλα, Βόλος, Λάρισα, Κατερίνη, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Αθήνα. 


Το παρόν έδωσε ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς με τον 9χρονο Τζουντόκα Αλέξανδρο Κατσαρώνα από το Καμπάνη Κιλκίς ο οποίος κατάφερε να διακριθεί κατακτώντας το Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Junior A΄ - 27κ. κατακτώντας 3 νίκες και 1 ήττα.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου και του προπονητή Κου Καρύτσα Αθανασίου πτυχιούχου Γ΄ κατηγορίας Γ. Γ. Α. 2 DAN W.J.F. εκφράζονται τα θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία και εύχονται μελλοντικές διακρίσεις.

Τέλος ευχαριστούν τον Ασημένιο Πρωταθλητή Ευρώπης 2015 στο Παραδοσιακό Τζούντο Μαϊστρέλλη Αυγερινό για την μεταφορά της αποστολής από το Κιλκίς καθώς επίσης τον Βοηθό Προπονητή Κατσαρώνα Χρήστο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς για την πολύτιμη προσφορά του στους αγώνες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου