Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΊΣΗΣ JUDOGI APPROVED


Ανακοίνωση της ΕΟΤ για το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΖΟΥΝΤΟ
e-mail : director@hjf.gr
ΤΗΛ.210-4834031-2, ΦΑΞ 210-4834033
Ολυμπιακό Στάδιο ΄Ανω Λιοσίων
Αρτάκης και Ελλησπόντου, 13343 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Ανω Λιόσια, 26/1/2016
Αριθ.πρωτ._6012___

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ο.ΤΖΟΥΝΤΟ

Σας ενημερώνουμε ότι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Μαρτίου 2016 θα είναι υποχρεωτική για τους αθλητές και τις αθλήτριες η χρήση άσπρου και μπλέ (επίσημα αναγνωρισμένου – approved) τζουντόγκι.

Σημειώνεται ότι από το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων και μετά θα χρησιμοποιείται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ στους πανελλήνιους αγώνες το άσπρο και μπλέ τζουντόγκι κατόπιν απόφασης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τζούντο.

Ολοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων – νεανίδων και Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών θα λάβουν μέρος και στο διεθνές τουρνουά ILIADIS CUP που θα διεξαχθεί στις 2 και 3 Απριλίου 2016.

Για την Ε.Ο.Τ.

Ο Πρόεδρος               Η Γεν. Γραμματέας

Ι. Καφενταράκης             Μ. Νταμοτσίδου

Ο αθλητισμός σε περίοδο οικονομικής κρίσης αποτελεί διέξοδο για τους νέους ανθρώπους και εσείς ζητάτε από τους γονείς των νέων αθλητών να επιβαρυνθούν  με JUDOGI APPROVED.

Δηλαδή για να καταλάβει και ο πιο απλός αναγνώστης του ιστότοπου ζητάτε από τους γονείς να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων
 Στον κάθε γονιό αυτό το πανελλήνιο θα στοιχίσει κοντά στα 300 ευρώ μόνο για JUDOGI APPROVED. Μπλέ και Ασπρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου