Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η βαρβαρότητα των νεοφιλελεύθερων ιδεοληψιών φέρει τις υπογραφές του Καφενταράκη και Νταματσίδου.
 Ο Καφενταράκης που τρίβεται στην γλίτσα του τσοπάνη και κάνει όρκους Αριστεροσύνης καλά θα κάνει να αποσύρει το κατάπτυστο έγγραφο που ζητά από γονείς να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσουν judogi  approved 

Γνωρίζουμε ότι κάποιοι σύλλογοι που αγοράσανε   judogi  approved για τους αθλητές τους, φέρνοντας τις λογικές  (πιάτσας) για τους πανελλήνιους αγώνες  .
Όπως στα στέκια των χρηστών που ανταλλάσσουν τις σύριγγες μεταξύ τους, έτσι επικρατεί η άποψη οι judoka στους αγώνες να  ανταλλάσσουν τα judogi approved .
Με τις λογικές αυτές που επικρατούν μπορούν επίσης και στα νοσοκομεία να αγοράσουν υψηλών προδιαγραφών καθετήρες    που μετά από την χρήση τους να τις ανταλλάσσουν οι ασθενείς μεταξύ τους. 
Καλούμε την ηγεσία της ΓΓΑ να ζητήσει την εμφάνιση του εγγράφου της I.J.F που ζητά από την Ε.Ο.ΤΖΟΥΝΤΟ  και επιβάλει την χρίση judogi approved.

 Αν υπάρχει η (απειλή ) που αν οι συμμετέχοντες  στα Πανελλήνια πρωταθλήματα δεν  αγωνίζονται φορώντας judogi approved οι αγώνες δεν θα αναγνωρίζονται από την I.J.F

Λογική που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι, το Φιλαράκι του Γερόλυμπου ,Μάριους Βίζερ προέδρου της I.J.F θέλει να τσακίσει τους Ελληνες judoka επιβάλλοντας τα ακριβά για τον 
Ελληνικό λαό judogi approved με υπογραφή του πρώην βαθυπασόκου Καφενταράκη 

Μια άλλη υπόθεση εργασίας είναι ότι για το Iliadis cup  όντος οι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες πρέπει να έχουν  judogi approved για να συμμετέχουν σε αυτό και η ανακοίνωση για τους πανελλήνιους αγώνες έχει στόχο να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη οι γονείς  ώστε να τα αγοράσουν για να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο Iliadis cup.

Η πρόταση μας είναι η Ε.Ο ΤΖΟΥΝΤΟ να ζητήσει σε συνεργασία με την ΓΓΑ 
 ΧΟΡΗΓΊΑ από την I.J.F  τα judogi approved  για όλους τους Ελληνες judoka





  



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου