Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΆΜΕ ΜΑΡΤΑΚΗ ΜΑΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟ

Θεσσαλονίκη 21-2-2016
Κάποιοι επιμένουν να βάζουν υπεύθυνους τομέων ανθρώπους που στα λόγια θέλουν την αξιοκρατία αλλά μόνο για τους άλλους.
Για λόγους αρχής δεν αναγνωρίζουμε ως τομεάρχη  τον Μαλλιαρόπουλο γιατί εμείς πραγματικά πιστεύουμε στις αρχές του judo και όχι σε αυτούς που θέλουν την αξιοκρατία μόνο για τους άλλους.
Όσο για τον Μαρτάκη εμείς που  κάναμε προσφυγή στην νομική επιτροπή της Ε.Ο.Ε για τα νταν του θα κρατήσουμε από θέση αρχής την ίδια στάση .
Είμαστε απέναντι σε αυτή την απόφαση γιατί δεν θεωρούμε αυτούς τους δύο που έδωσαν νταν στον εαυτό τους ικανούς να αποφασίζουν και να δίνουν νταν σε άλλους.
Οπως δεν θέλουμε τον( πανεπιστημιακή ιδιότητα) που ενώ ήταν καθηγητής σε σχολή προπονητών από την ΓΓΑ έδωσε στον εαυτό του δίπλωμα προπονητή με τη σφραγίδα του πρώην καλού του φίλου προέδρου της ομοσπονδίας 
Για αυτά τα καρκινώματα δεν υπάρχει χειρουργός για να τα χειρουργήσει.Δεν βλέπουμε να υπάρχει  βούληση  ούτε για χημειοθεραπείες για τον Καρκίνο που τρώει τις σάρκες των ομοσπονδιών . 
Δεν θα παίξουμε τον ρόλο του χειρούργου ούτε παθολόγοι ογκολόγοι για να κάνουμε χημειοθεραπείες στις ομοσπονδίες  Απλά θα τα καταγράφουμε τα γεγονότα  για να περάσουν στην Ιστορία Αυτή είναι κριτής.




     
    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου