Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΛΛΆΒΕΤΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΤην περασμένη Τρίτη έξω από το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ τα όργανα της εννόμου τάξεως συνέλαβαν τον Δημήτρη. 
Μέλος του προγράμματος και αθλητή του κυανόλευκου τμήματος του ΤΖΟΥΝΤΟ.
Από το Αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης τον μετέφεραν στα Ιωάννινα και τώρα είναι στην φυλακή των Ιωαννίνων
.Για το ένταλμα που εκκρεμούσε δεν έκαναν δεχτεί την αιτιολογία του ότι έχουν οι Δικηγόροι αποχή.

Οπότε δεν μπορούσε να προσκομίσει τα απαραίτητα νομικά έγραφα για να παγώσει το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του.
Είναι 5 μήνες καθαρός από τις ουσίες του ΘΑΝΑΤΟΥ και η πορεία του στο τζούντο ήταν εκπληκτική.Χθες το Σαββάτο πριν την προπόνηση μιλήσαμε στο τηλέφωνο και εντολή που του έδωσα ως δάσκαλος του ήταν Δημήτρη κράτα γερά .
Το Δημήτρη τον συλλάβατε τους φονιάδες της Χ.Α μη τους πειράξετε αφήστε να σκοτώνουν ανθρώπους να χτυπάνε μαζί με τα ΜΑΤ γιατί αυτό ξέρουν μαζί με τους ένστολους ψηφοφόρους της Χ.Α και με τις πλάτες τους να ορμάν, μόνοι τους οι ναζί που έχουν για ρόπαλο την Ελληνική σημαία είναι κότες .
Υπάρχει κανένας Εισαγγελέας που να κάνει το αυτονόητο να διατάξει συλλήψεις για προσβολή Εθνικού συμβόλου, θα συλλάβουν τον ναζί που έκανε την επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο, είναι ερωτήματα που δεν ξέρω αν θα απαντηθούν 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου