Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Δεν είναι δυνατόν το ποδοσφαιρικό τμήμα να διοικείται μόνο με τη συνδρομή της αστυνομίας και τη παρουσία "μπράβων". Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι νυχτερινό μαγαζί


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Σ
Ως Γυμναστικός Σύλλογος ΗΡΑΚΛΗΣ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ και την συνέλευση στα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10, αποφασίσαμε μαζί με ολόκληρη την οικογένεια του συλλόγου να προβούμε σε κάποιες ενέργειες από κοινού με σκοπό την οριστική λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα εδώ και μήνες. Από σήμερα 5/10 ξεκινάμε τις νομικές διαδικασίες για την έξωση από τα γραφεία της Μίκρας και τις εγκαταστάσεις των Χορτατζήδων της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, τα οποία είναι ιδιοκτησία του Γυμναστικού Συλλόγου. Οι λόγοι που μας οδηγούν σε αυτή τη κίνηση είναι δυο. Ο πρώτος και σημαντικότερος λόγος είναι ηθικός. Αρνούμαστε να μείνουμε άπραγοι βλέποντας ανθρώπους που καμιά σχέση δεν έχουν με το σύλλογο να αμαυρώνουν την ιστορία και να μολύνουν με τις τακτικές τους την ιδέα που ονομάζεται ΗΡΑΚΛΗΣ. Δεν είναι δυνατόν το ποδοσφαιρικό τμήμα να διοικείται μόνο με τη συνδρομή της αστυνομίας και τη παρουσία "μπράβων". Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι νυχτερινό μαγαζί, η 108 χρόνων ιστορία του, πρεσβεύει ήθος και αθλητικά ιδεώδη τα οποία δεν θυμίζουν σε τίποτα την σημερινή κατάσταση. Ο δεύτερος λόγος που μας οδηγεί σε αυτή τη πράξη είναι η πλήρης αθέτηση όλων των υποσχέσεων του κυρίου Παπαθανασάκη έναντι του Γυμναστικού Συλλόγου. Το 2002 ο ΓΣ υπέγραψε με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ένα συμφωνητικό με το οποίο παραχωρούνταν η χρήση της Μίκρας μέχρι το 2020. Το 2012 μετά την διάλυση της ΠΑΕ και τη μετατροπή που επήλθε, καλή τη πίστη συνεχίσαμε σαν ΓΣ, χωρίς να απαιτήσουμε κάποιο τίμημα, τη παραχώρηση των εκτάσεων. Την ίδια τακτική ακλουθήσαμε και με τη διοίκηση του κυρίου Παπαθανασάκη. Το μοναδικό που ζητήσαμε ήταν να πληρώνονται το νερό και το ρεύμα σε Μίκρα και Χορτατζήδες μιας και αυτά βαρύνουν τον ΓΣ από τη στιγμή που διαλύθηκε η ΠΑΕ. Μας αγνόησαν πλήρως. Δεν έχουμε λοιπόν άλλη λύση από το να κινηθούμε νομικά προς την έξωση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από την ιδιοκτησία μας, τόσο από τη Μίκρα όσο και από τους Χορτατζήδες. Στους μοναδικούς που επιτρέπουμε να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις μας είναι στους ποδοσφαιριστές και τους τεχνικούς, των οποίων την προσπάθεια σεβόμαστε και δεν θέλουμε να τη διαταράξουμε. Δίνουμε διορία μέχρι τη Παρασκευή 7/10 στους διοικούντες της Μίκρας να έχουν βρει άλλη στέγη και καλούμε όλο τον κόσμο και την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ σε ανοικτή συνέλευση στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας με μοναδικό θέμα συζήτησης το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Μετά τιμής για τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Τα τμήματα:
ΜΠΑΣΚΕΤ – JUDO- ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ- ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ- ΠΟΛΟ- ΞΙΦΑΣΚΙΑ-ΣΤΙΒΟΣ- ΚΡΙΚΕΤ- ΡΑΓΚΜΠΥ- ΠΙΝΚ –ΠΟΝΚ
ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΥ –ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015
Ο ΟΜΙΛΟΣ 1899
 AYTONOMH ΘΥΡΑ 10 


Καυστικη ανακοίνωση εξέδωσε η επιτροπή Καυτανζογλείου κατα της ΠΑΕ Ηρακλής για το αστυνομικοκρατούμενο γηπεδο αλλα και την έντονη παρουσία … «προσωπικου ασφαλείας». Συγκεκριμένα  αναφέρει 

Με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, οφείλουμε ως Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Καυτανζογλείου Σταδίου να δηλώσουμε την πλήρη και κατηγορηματική μας αντίθεση :
Mε την εικόνα στρατοκρατούμενης περιοχής που επικρατούσε αρκετή ώρα πριν αλλά και κατά τη 1) Μδιάρκεια του αγώνα, γύρω και εντός του Σταδίου. Κατάσταση, η οποία προδιέθετε αρνητικά κάθε προσερχόμενο φίλαθλο.
2) Με την παρουσία «προσωπικού ασφάλειας», πέραν της νόμιμου και φανερού, στο χώρο των επισήμων.
3) Με τα επεισόδια μετά τον αγώνα, μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και μερίδας οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ. Φαινόμενα, που δυστυχώς δεν είναι καινούργια , ούτε στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ούτε του Καυτανζογλείου Σταδίου. Θεσμικά, τα περιθώρια δικής μας παρέμβασης είναι ελάχιστα. Αλλά ως άνθρωποι του αθλητισμού οφείλουμε να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ την απαράδεκτη αυτή εικόνα του Σταδίου και ως μέλη της Επιτροπής Διοίκησης να διαφυλάξουμε με κάθε νόμιμο τρόπο την ορθή και νόμιμη ΑΘΛΗΤΙΚΗ λειτουργία του μοναδικου Σταδίου της Β. Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου