Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΚΟΠΡΑΔΟΡΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΤΟΝ Ο.Η.Ε; ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 ΜΙΥΑΖΑΚΙ CUP


Θεσσαλονίκη 9-3-2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για τη διεθνή επιτυχία του ΚΕΘΕΑ
Θα θέλαμε να δώσουμε τα εγκάρδια συγχαρητήριά μας στους συναδέλφους του ΚΕΘΕΑ, για τη διεθνή αναγνώριση του Προγράμματος «Προμηθέας» στις φυλακές Διαβατών ως πρότυπο μοντέλο προσφοράς.

Η αναγνώριση από πλευράς ΟΗΕ, αποτύπωμα της δουλειάς και του οράματος που κρατούν ζωντανό οι συνάδελφοι του ΚΕΘΕΑ, αποτελεί τιμή και έμπνευση για όλους τους εργαζομένους στις δομές αντιμετώπισης της εξάρτησης που προσφέρουμε στον άνθρωπο και την κοινότητα.
Μας δίνει δύναμη, γιατί κατορθώθηκε χάρη στην πίστη των συναδέλφων του ΚΕΘΕΑ στην ιδιαίτερη ιστορική κουλτούρα με επίκεντρο τις «στεγνές» θεραπευτικές κοινότητες, την οποία υπηρετούν και αναπτύσσουν.

Γιατί κατορθώθηκε, τελικά, χάρη στην προάσπιση της ελευθερίας των συναδέλφων να υπηρετούν μια πρόταση διαφορετική από την κυρίαρχη και στον υψηλό βαθμό δέσμευσης και ευθύνης που απορρέει από αυτή.

Ανεβάζοντας τον πήχη  ποιότητας και απαιτήσεων της δουλειάς στην κοινότητα, μας δίνει σε καιρούς κρίσιμους ελπίδα ότι οι εργαζόμενοι στις δομές αντιμετώπισης της εξάρτησης μπορούμε να συμβάλουμε στην επιβίωση και ανόρθωση της χώρας, της κοινωνίας, του ανθρώπου, πάνω στην πλατιά βάση της διαφορετικότητας και της πολυφωνίας.
Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!


Το Δ.Σ. του Σωματείου

Η εργασία μας πολλές φορές με αυταπάρνηση με τίμημα ακόμη και την υγεία μας είναι γιατί πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Είναι η πίστη μας στην δύναμή να αλλάΖΕΙΣ.
Το Θεραπευτικό μας μοντέλο που θα τιμηθεί στην 60 τη σύνοδο του Ο.Η.Ε είναι αποτέλεσμα 
της εφαρμογής του Οράματος που έχει 'Όνομα και Επίθετο Χρήστος Βέττας .
Πριν 20 χρόνια ξεκινούσαμε το δικό μας ταξίδι ως προσωπικό στη Ιθάκη 
Δεν θα περιγράψω στιγμές αυτού του Ταξιδιού μας σε αυτήν την ανάρτηση κειμένου αλλά θα θυμηθώ την μέρα που στο International Matsuura Dojo που μου ανακοίνωσε την Ίδρυση 
μιας κοινότητας μέσα στο Σωφρονιστικό κατάστημα των Διαβατών.
ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Φθινόπωρο του 2013 στην πλατεία Μοριχόβου  στα Λαδάδικα και στο μικρό Dojo ξεκινήσαμε μαζί με τον Λάμπρο τις πρώτες προπονήσεις.
Γενάρης 2014 η Ομάδα Τζούντο από την Οσάκα έφτασε όπως και η Ομάδα από το Λονδίνο.
Το Πρώτο τουρνουά Τζούντο Προμηθέας Μiyazaki cup πήρε σάρκα και οστά.
Τα Χρυσά μετάλλια μαζί με την φωτογραφία του Jigoro Kano τα έφεραν μαζί τους από την Ιαπωνία ο Δάσκαλος Miyazaki μαζί με την ομάδα του.
Νοέμβριος 2015 τα εγκαίνια της Θεραπευτικής Κοινότητας μέσα στο Σωφρονιστικό κατάστημα των Διαβατών από τον Πρωθυπουργό το Όραμα του Χρήστου έγινε   πραγματικότητα και ήμασταν όλοι εκεί.
Την Δευτέρα στην σύνοδο του Ο.Η.Ε θα παρουσιαστεί η συλλογική δουλεία όλων των συναδέλφων με την μορφή ταινίας μικρού μήκους γυρισμένη από την Δημόσια Τηλεόραση της ΕΡΤ3 
Καλή επιτυχία στην Ομάδα που θα ταξιδέψει στην Βιένη και σας περιμένουμε στις 
19-Μαρτίου-2017 στο Κατσάνειο στις 12.00 στην  Τελετή Εναρξης του Τρίτου Τουρνουά Τζούντο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2017-ΜΙΥΑΖΑΚΙ CUP 

Το τουρνουά μας θα το στηρίξει η προσωρινή διοίκηση της Ε.Ο.ΤΖΟΥΝΤΟ 

Οι κομπραδόροι  της άθλιας ομάδας Καφενταράκη  που κατάγγειλε το Πρώτο τουρνουά μας 
για να κάνουν το τουρνουά Πατρίδα συλλόγου που δεν είχε Ειδική Αθλητική Αναγνώριση αλλά ούτε έπαιρνε άδεια από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,έχουν περάσει στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας για τους Ανθρώπους των Αγώνων και των κοινωνικών κινημάτων.
Για τους προσκυνημένους οι κομπραδόροι και οι έμποροι είναι κάτι σαν ήρωες γιατί έχουν 
γαλουχηθεί με την Ελπίδα του Σκύλου, τον Σκύλο όσο τον κλωτσά ο Αφέντης του τόσο τον γλύφει για λίγα ψίχουλα.
Αυγερινός Μαϊστρέλλης 
ΥΓ Εκεί στην ηγετική ομάδα της ΓΓΑ να ξέρετε ότι η (ωρολογιακή βόμβα) που κρατάτε στα χέρια σας δίνοντας (Αριστερές ταυτότητες) σε κομπραδόρους και( Εμπόρους των Αθλητών)
έχει απ ασφαλιστεί και θα σκάσει στα χέρια σας έχοντας πρόσημο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Στην θητεία μου στον Ελληνικό Στρατό ήμουν Λοχίας Πεζικού και δεν γνωρίζω από νάρκες και ωρολογιακές βόμβες σαν αυτές που πατήσατε και σαν αυτές που θα σκάσουν στα χέρια σας.



       


                  
    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου