Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΑΪΣΤΡΕΛΛΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ

Θεσσαλονίκη 24-5-2017
Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον Αθλητή μας Νίκο Συμεονίδη για το ασημένιο μετάλλιο 
σε τουρνουά στην Νότια Κορέα Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αφιέρωμα για την επιτυχία του κυανόλευκου judoka μας 
Φίλες και φίλοι τα γεγονότα μαζί με την ανακοίνωση της προσωρινής διοίκησης μας δικαίωσαν Όλα αυτά τα χρόνια  ασυμβίβαστης στάσης και πάλης με την σαπίλα των Καφενταράκη Φυσικόπουλου  Μαρτάκη ,Μαλλιαρόπουλου, Ηλιάδη Καμπά και άλλων λουλουδιών που βρέθηκαν σε θέσης κλειδιά στην Ε.Ο ΤΖΟΥΝΤΟ που  ηθικά τους τσακίζαμε όλα αυτά τα χρόνια δεν τους ευχόμαστε καθόλου καλά ξεμπερδέματα.Τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, Συναδινός Γ.ΓΑ και Δρίβας που  στήριζαν την σαπίλα ας λουστούν την  πολιτική επιλογή τους. Γιατί αν θέλανε θα καθάριζαν την σαπίλα από την 
Ε.Ο ΤΖΟΥΝΤΟ αλλά προτίμησαν την διαχείριση της και τελικά 
την πολιτική κάλυψη της σαπίλας.
(Σοβιετικό) παρελθόν ο Ηλιάδης και (Αριστερός) ο καπετάν Καφενταράκης  


Οι κόρες του Νίκου Ηλιάδη Ειρήνη και Σαλώμη έλαβαν αμοιβή πριμ προπονητού χωρίς να έχουν δίπλωμα προπονητού από την ΓΓΑ το 2006

 Την σχολή προπονητών την τελείωσαν  το 2007 
Χωρίς να γνωρίζω την τελική έκβαση όλων αυτών των υποθέσεων γιατί τα παραπάνω είναι 
θέματα διαχείρισης και πολιτικών επιλογών.
Συνεχίζουμε στον δικό μας δρόμο μέσα από τις δράσεις μας 
Αυγερινός Μαϊστρέλλης


"Η Προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας Τζούντο μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν Ορκωτοί λογιστές κατ εντολή της αποφάσισε να δημοσιοποιήσει έκνομες ενέργειες και αποφάσεις της προηγούμενης διοίκησης του αθλήματος (Διοικητικού και Οικονονομικού χαρακτήρος), οι οποίες είναι οι εξής:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.

1) Δεν στάλθηκε ποτέ από την προηγούμενη διοίκηση ενημέρωση στα σωματεία σχετικά με τις διαδικασίες εκλογών.

2) Συμμετείχαν σε εκλογικές συνελεύσεις παρελθόντων ετών σωματεία που σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δεν ανήκουν στα επίσημα μητρώα της, είναι άνευ αθλητικής δραστηριότητας και αναγνώρισης.

3) Ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές εκλέκτορες που είχαν κωλύματα κατά παράβαση των σχετικών διατάξεων του Ν.2725/99.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.

1) Η πρόσληψη του προπονητή Νίκου Ηλιάδη και του βοηθού του Ηλία Ηλιάδη του Μιρμάν δεν πληρούσαν τις προβλεπόμενες διατάξεις του Ν.2725/99, και τις διαδικασίες του εσωτερικού κανονισμού. Σύμφωνα με σχετική απόφαση της προσωρινής διοίκησης θα απαιτηθεί καταλογισμός των χρημάτων που δαπανήθηκαν για όλη τη διάρκεια της σύμβασης με τους εν λόγω προπονητές.

2) Ερευνώνται ενδελεχώς καταγγελίες του σωματείου «Ηρακλής Θεσσαλονίκης» σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για την καταβολή πριμ προπονητών από επιτυχίες αθλητών και αθλητριών παρελθόντων ετών. Οι σχετικές καταγγελίες θα μεταβιβαστούν άμεσα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και σε όλες τις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

3) Η Ομοσπονδία του Τζούντο πλήρωνε 650 ευρώ μηνιαίως για χρήση αίθουσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) με το πρόσχημα εκγύμνασης κλιμακίου της εθνικής ομάδας του αθλήματος. Την αίθουσα χρησιμοποιούσε ο σύλλογος  «Ολυμπιονίκης Ρέντη» της οικογένειας Ηλιάδη.

4) Η προηγούμενη διοίκηση είχε πραγματοποιήσει τρεις ανανεώσεις συμβάσεων και μια πρόσληψη χωρίς να τηρηθούν οι κανόνες που προέβλεπε ο εσωτερικός κανονισμός.

5) Δόθηκε άδεια για να αγωνιστεί με τα χρώματα όποιας χώρας επιθυμεί ο αθλητής Μουστόπουλος (για την αθλητική προετοιμασία του οποίου η Ομοσπονδία δαπάνησε εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ μέχρι σήμερα και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τον ενέταξε σε ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να μετάσχει στην Ολυμπιάδα του Ρίο), χωρίς καμία απόφαση του διοικητικού συμβουλίου!!!

6) Διεξήχθη Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του οποίου η οργάνωση εκχωρήθηκε σε εταιρία χωρίς να γίνει κανένας διαγωνισμός όπως ρητά καθορίζει και απαιτεί σχετική διάταξη του ισχύοντος αθλητικού νόμου 2725/99!!!

7) Το τουρνουά «Ηλιάδης» διοργανωνόταν από το σύλλογο «Ολυμπιονίκης Ρέντη» χωρίς καμία συμμετοχή της Ομοσπονδίας Τζούντο στην οποία και ανήκει το δικαίωμα διεξαγωγής και χωρίς κανέναν διαγωνισμό όπως επίσης ρητά προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις του.2725/99.

8) Σύμφωνα με έγγραφο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο έχουν χορηγηθεί στρώματα και Τζουντόκι μεγάλης χρηματικής αξίας στην Ελληνική Ομοσπονδία, αθλητικό υλικό το οποίο δεν είναι καταγεγραμμένο και δεν υπάρχει ως περιουσιακό στοιχείο.

9) Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έχει αναρτηθεί κανένα οικονομικό στοιχείο από την Ομοσπονδία στη Διαύγεια όπως προβλέπει και απαιτεί ο σχετικός νόμος.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ.

1) Πραγματοποιήθηκαν διαγραφές απαιτήσεων της Ομοσπονδίας Τζούντο προς τρίτους.

2)  Διεγράφησαν υποχρεώσεις της Ομοσπονδίας προς τρίτους.

3)  Διαγράφει αρνητικό ταμείο με απόφαση Δ.Σ.

Για την Ε.Ο.Τ.

Ο Πρόεδρος:  Ε. Σουφλέρης                                     Ο Γεν. Γραμματέας: Α. Καπαρός"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου