Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ

Θεσσαλονίκη 7-Μαΐου-2017
Μια από τις σύνηθες φράσεις είναι γιατί δεν ενωνόμαστε όλοι εμείς που διδάσκουμε που δουλεύουμε που ασκούμε διοίκηση στο Τζούντο για να είμαστε μια οικογένεια.
Οικογένεια δεν μπορούμε και ούτε γουστάρουμε να είμαστε με όλους αλλά όταν ζητάνε την βοήθεια και την στήριξή μας χωρίς καμιά υποχρέωση απέναντι μας θα την προσφέρουμε όπως και το έχουμε πράξει πολλές φορές .
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κρίνουμε τους αποδεχτές.
Σφουγγοκωλάριοι ,γιουσουφάκια, οπορτουνιστές,σφετεριστές προσκυνημένοι γλείφτες δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε. 
Για ακόμα μια φορά θα γράψουμε  μέσω του ιστότοπου για  τα ντοκουμέντα μας που διαβάσατε  χωρίς να έχουμε ψευδαισθήσεις ότι κάτι θα αλλάξει στις συνειδήσεις σας αυτή δεν θέλετε να την αλλάξετε. 
Στρατόπεδο μπορεί, αν τα συμφέροντα σας , το επιτρέψουν.
Μόνο που εμείς δεν απευθυνόμαστε σε εσάς τους αρτηριοσκληρωτικούς αλλά στους ανθρώπους που δεν προσκυνάνε τις Ανάγκες που τους όρισαν οι εξουσιαστές τους  όπως οι Κλέφτες δεν προσκύνησαν του Οθωμανούς όπως οι Αντάρτες δεν προσκύνησαν  τους Ναζί  όπως αυτοί που έδωσαν την μονάκριβη Ζωή για τα ιδανικά που εσείς δεν έχετε γιατί τα ιδανικά που θέλουν θυσίες δεν σας ταιριάζουν στον προσκυνημένο χαραχτήρα σας .
Εμείς απευθυνόμαστε στους ανθρώπους που όρισαν τον εαυτό τους να φυλάνε τις Θερμοπύλες 
και όχι σε Εφιάλτες .
Ξέρατε και γνωρίζατε γιατί διαβάζατε τα ντοκουμέντα από τον ιστότοπο το κακό για εσάς είναι ότι τα διαβάζουν και άλλοι άνθρωποι πέρα από εσάς.
 Εμείς θα καλέσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του judo να συμμετέχουν στους Αγώνες μας τον Ιούνιο 


                                   
        
     
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου