Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ 45 ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΒΑΝΩΦ ΟΙ ΦΩΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ


Ήταν 8-9-1942 που ο προδότης Παντελής Λαμπρινόπουλος  με την αμοιβή 2.000.000 κατοχικές δραχμές πρόδωσε τον Έλληνα πατριώτη  Γεώργιο Ιβάνωφ στους Γερμανούς ναζί.
Ήταν 18-9-2013 που το κόπρανο του Χίτλερ  Γιώργος Ρουπακιάς

 που βρωμάει  ακόμα από το ναρκωτικό των ναζί το Pervitin με το μαχαίρι του αφαιρούσε την Ζωή του Παύλου Φύσσα 


Το κόπρανο του Χίτλερ διαχειριστής στο Fecebook Ηρακλής Ελλάδος τον καλούμε να απαλείψει και το Ηρακλής την ομάδα του Ήρωα Γιώργο Ιβάνωφ και το Ελλάδος γιατί η πραγματική του πατρίδα είναι η Γερμανία .
Η ομάδα του Γιώργου Ιβάνωφ δεν συγχωρεί τους φονιάδες ναζί ούτε τον προδότη Παντελή Λαμπρινόπουλο και σε καμιά περίπτωση το σπέρματά τους όπως του Ιωάννη Καλτζίδη 
Δεν συγχωρούμε τον υπαρχηγό των σπερμάτων που (έφτυσε ) τους νεκρούς μας Στρατιώτες στο
έπος 1940-41 προσκυνώντας τον τάφο του Μουσολίνι.
Αλώστε αυτά είναι τα τραγούδια τους για την Σημαία μας που σκέπαζε τους Ήρωες μας στο στερνό τους ταξίδι 


«Τέσσερα χρόνια μετά τον βίαιο θάνατο του λατρεμένου μας Μάνου, οι δολοφόνοι του παραμένουν άγνωστοι και ατιμώρητοι, ελεύθεροι να συνεχίσουν τη ζωή τους και τα εγκληματικά έργα τους. Ο Μάνος έχασε τη ζωή του λόγω της επαφής του με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αυτό είναι δεδομένο. Αγνός και καλοπροαίρετος νέος, φιλαλήθης και εύπιστος, γεμάτος όνειρα και ανθρωπιστικά ιδεώδη, έπεσε θύμα του πολιτικού μίσους και της μισαλλοδοξίας που έσπειραν αυτοί, στους οποίος πρόσβλεψε ως εξυγιαντές της κοινωνία», δηλώνει η μητέρα του Μανώλη Καπελώνη και καταγγέλλει την καθυστέρηση της Δικαιοσύνης στο αίτημα να απαγορευτεί η στυγνή και αλόγιστη εκμετάλλευση του παιδιού της από τη Χρυσή Αυγή.


«Δεν τολμάμε να πατήσουμε στο νεκροταφείο, γιατί το μνήμα είναι κατειλημμένο από τους διεκδικητές της μνήμης του, τους ίδιους που απερίσκεπτα τον έστησαν έξω από τα γραφεία τους, μπροστά στα όπλα των δολοφόνων του», υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η Ουρανία Σμαράγδα Καπελώνη στην εφημερίδα.

«Κάθε φορά που είναι το μνημόσυνο υπάρχει κατάληψη του μνήματος, έχουν τοποθετήσει επάνω το κόμμα της Χρυσής Αυγής πλακέτα δική της, η οποία έχει απομακρυνθεί επανειλημμένως από την οικογένεια και έχει επανέλθει», αναφέρει ο συνήγορος της οικογένειας Γιάννης Βλάχος.

«Η χαροκαμένη ψυχή μου, φουσκωμένη από θλίψη και απόγνωση, αναζητεί σιωπηλά παρηγοριά στην αλληλεγγύη όλων των μανάδων που θρηνούν αδικοχαμένα παιδιά. Και με τη μάνα του Παύλου Φύσσα, που μας ενώνει κοινή μοίρα, μοιράζομαι νοερά τους στίχους του Βάρναλη που στοιχειώνει το μυαλό μου: Που να σε κρύψω, γιόκα μου, να μη σε βρούνε οι κακοί»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου