Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ.

Θεσσαλονίκη 26-11-2017
Πέρασαν 20 χρόνια λες και ήταν χθες.
Αυτές τις ημέρες έχω κάποια ξεχωριστά γενέθλια αυτά των 20 χρόνων εργασίας μου στην 
πρώτη Θεραπευτική Κοινότητα Ιθάκη . (Ο πάγος έσπασε) και το judo ως μέρος της εκπαίδευσης στο πλαίσιο του Εναλλακτικού  Σχολείου στην Θεραπευτική Κοινότητα έκανε τα πρώτα βήματα του με εμένα εκπαιδευτή.
Στους (ατσαλάκωτους) Θεσσαλονικάρχες του Αθλήματος η προσπάθεια αυτή υποτιμήθηκε
πολεμήθηκε  υπονομεύτηκε αλλά η Ιστορία είναι αμείλικτη απέναντι τους γιατί η προσπάθεια πέτυχε αγκαλιάστηκε από Ανθρώπους που καταλαβαίνουν και κυρίως από την Πατρίδα του JUDO την Πατρίδα του Jigoro Kano την Ιαπωνία.
Η λάσπη στον Ανεμιστήρα που προσπάθησαν να ρίξουν ήταν για καλύψουν τα ρατσιστικά και αυταρχικά  ιδεολογήματα τους απέτυχε. 
 Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι η Ιστορία έχει πετάξει στα σκουπίδια της αυτά τα ιδεολογήματα και οι ατσαλάκωτοι τσαλακώθηκαν ανεπανόρθωτα.
Οι λυκοφιλίες οι φιλοφρονήσεις μπροστά και τα αλληλομαχαιρώματα από πίσω είναι στην καθημερινότητα των τσαλακωμένων Θεών του Ελληνικού Judo.
Το αγκάλιασμα  του Ιστορικού Ηρακλή και η συνεργασία με το ΚΕ.ΘΕ.Α συνεχίζει να γράφει σελίδες στην Ιστορία του Παγκόσμιου Judo.
 Ο στρουθοκαμηλισμός ως συνέπεια των συμπλεγματικών συμπεριφορών τους απέναντι σε κάτι που δεν μπορούν να ασκήσουν έλεγχο και εξουσία,επιβεβαιώνει την σαπίλα τους, την εμπλοκή τους με απαγορευμένες ουσίες, κρούσματα υπάρχουν σε αθλητές τους εδώ και χρόνια.
Τα κρούσματα αυτά είναι γνωστά γιατί είναι αυτά που δεν τα έκρυψαν  κάτω από το χαλί.
Το κακό για αυτούς είναι ότι έχουν (γνώση οι φύλακες) 
Το 2018 το ΚΕ.ΘΕ.Α η Ιθάκη θα κλείσει 35 χρόνια Ζωής και ανιδιοτελή προσφορά στους Ανθρώπους που θέλουν να επιστρέψουν στην Πραγματική Ζωή.
Το 2018 ο Ηρακλής θα κλείσει 110 χρόνια Ζωής κοινωνικής και αθλητικής προσφοράς 
Ξεκινάμε αυτό το ταξίδι για να γράψουμε στις σελίδες της Ιστορίας 
Αυγερινός Μαϊστρέλλης
17-3-2018 με το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο Προμηθέας 2018 Miyazaki Sensei Cup
                                   Τις Αλυσίδες μου Τώρα θα Σπάσω 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου