Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Θεσσαλονίκη 23-12-2017
Στην εξέταση μου ως Μάρτυρας κατηγορίας κρατούσα την  σύμβαση του Ιδρύματος Κρατικών 
Υποτροφιών που υπέγραψε με το Δημοτικό σχολείο που φοίτησαν η Άρτεμις  ο Αλέξανδρος και  φοιτά  η Μυρτώ που είναι στην Τετάρτη Δημοτικού.
Ο πρώην Διευθυντής του Σχολείου μας  μαζί με μια Δασκάλα ήταν σε επίκοινο,  Θεματοφύλακες δηλαδή του λογαριασμού για ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα του Σχολείου .
Ο οπορτουνιστής (καιροσκόπος)  από Ιδεολογία ,  συνήγορος του κατηγορούμενου στην ερώτησή μου αν μπορούσαν οι Θεματοφύλακες αυτού του λογαριασμού να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα αυτά για να ξεπληρώσουν προσωπικούς τους λογαριασμούς όπως έκανε ο πελάτης του
 απάντησε  καταφατικά.
Γιατί, υπάρχει η πάγια νομολογία του Αρείου Πάγου για τους επίκοινους λογαριασμούς. Με λίγα λόγια  με βάση τις αθωωτικές αποφάσεις των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης

 Στην πρώτη υπήρξε έφεση Αδέκαστου Εισαγγελέα.
 Ο πρώην Διευθυντής του Σχολείου όσο και η Δασκάλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα της του προγράμματος ακόμα και κατά την διάρκειά του για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ την Σχολική εκδρομή των Παιδιών τους να κάναν όσες ατασθαλίες ήθελαν χωρίς καμιά ποινική ευθύνη σύμφωνα πάντα με τις δεδικασμένες αποφάσεις του Β μονομελούς και του Α τριμελούς κατά πλειοψηφία  των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης και παρα την ενοχή που πρότεινε ο Αδέκαστος και Ακέραιος Εισαγγελέας της Έδρας.
Σε επικοινωνία που είχα με τους Δασκάλους  όλο αυτό το διάστημα, ενημερώθηκα ότι οι ίδιοι γνώριζαν πως μπορούσαν να πάρουν χρήματα από τον λογαριασμό για δικούς τους  ιδιοτελείς σκοπούς. 
 Ιδιαίτερα ο πρώην Διευθυντής ο οποίος είναι συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ  διετέλεσε και για χρόνια Προϊστάμενος σε γραφείο Εκπαίδευσης .
Γιατί δεν έπραξαν αυτή την Ατιμία γιατί είναι ΔΆΣΚΑΛΟΙ  και όχι μίζεροι υπάνθρωποι που ορμάνε σαν αρπαχτικά στα Ευρώ των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων .
Σας Ευχαριστώ πολύ εκ μέρους όλων των Ακέραιων Ανθρώπων.
 Διδάσκετε Ήθος με την στάσης σας! 
Τέτοιους Δασκάλους Αξίζουν τα Παιδιά μας!
Ο πρώην κατηγορούμενος για υπεξαίρεση με βάση τον χαρακτηρισμό, της έφεσης που άσκησε στην πρωτοδίκη απόφαση ο Αδέκαστος και Ακέραιος Εισαγγελέας ,   είναι σήμερα συνταξιούχος (εκπαιδευτικός) και όλοι μπορούν να φανταστούν τι δίδαξε στους Άτυχους μαθητές του πάντως όχι ήθος. 
 Στην Γιορτή που θα κάνουμε στις 21 Γενάρη 2018 θα είστε τιμώμενα πρόσωπα.
Σας ευχαριστούμε πολύ γιατί δεν χρησιμοποιήσατε την πάγια νομολογία του Αρείου Πάγου
και τις Αθωωτικές αποφάσεις των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης για να πάρετε τα χρήματα του Προγράμματος και να καλύψετε τις Ανάγκες σας.
 Όπως μπορούν να κάνουν Ατιμώρητα οι χιλιάδες Θεματοφύλακες επίκοινων λογαριασμών ΕΥΡΩΠΑΪΚΏΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΆΤΩΝ μετά τις Αθωωτικές αποφάσεις των Δικαστηρίων τις Θεσσαλονίκης.
ΚΙΝΌ ΠΕΡΙ  ΔΊΚΑΙΟΥ ΑΊΣΘΗΜΑ; 
ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΊ ΤΟ ΔΊΚΑΙΟ 
ΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΑΝΉΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ  ΑΓΩΝΙΣΤΈΣ ΤΗΣ ΖΩΉΣ 







 Αυγερινός Μαϊστρέλλης 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου