Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Η ΘΉΡΑ 10 ΕΊΝΑΙ Η ΔΎΝΑΜΉ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΌΝΟΜΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΊ ΣΟΥ

Θεσσαλονίκη 20-1-2018
Μαζί με την Ιουλιέτα Μπουκουβάλα κατηφορίσαμε μετά το μάθημα του judo που έκανε στους μικρούς και έφηβους αθλητές του τμήματος μας στο σπίτι του Μανώλη Αναγνωστάκη.
Στο σπίτι του στεγάζεται ο σύνδεσμος της Α.Θ 10. Είχε την κοπή τις βασιλόπιτας του 2018.
Τα αθλητικά τμήματα της μεγάλης οικογένειας του Ηρακλή μας ήταν καλεσμένα.
Το γεγονός αυτό δείχνει την αποφασιστικότητα μας να φτάσουμε τον Ηρακλή μας εκεί που πραγματικά αξίζει.Να τσακίσουμε τα εμπόδια που μας βάζουν όλοι αυτοί που θέλουν τον Ιστορικό μας σύλλογο εξαφανισμένο.


























Αύριο κόβουμε την βασιλόπιτα μας και σας περιμένουμε.
Δεν θα συμμετέχουμε σε ψευτοπατριωτικές  συνάξεις Δεν θα ΄(ξεπλένουμε) τα ναζιστικά καθάρματα τους Φονιάδες της Χ.Α   που ο δικός τους αρχηγός  ο Χίτλερ έδωσε την Μακεδονία στους Βούλγαρους Φασίστες το 1941 
Δεν θα ξεπλύνουμε αυτούς που με την υπογραφή τους αναγνώριζαν την Λαϊκή Δημοκρατία της Μακεδονίας το 1952 σύμφωνο Ελλάδας Τουρκίας Γιουγκοσλαβίας.
Δεν θα ξεπλένουμε αυτούς που υπέγραψαν την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας το 1991.
Δεν θα ξεπλένουμε τους Έλληνες επιχειρηματίες που με την υπογραφή τους αναγνώρισαν την Δημοκρατία της Μακεδονίας για να στίσουν τις επιχειρήσεις τους.
Δεν θα ξεπλένουμε τους παίχτες των καζίνο στην Γευγελή που αύριο θα ουρλιάζουν η Μακεδονία είναι Ελληνική μαζί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ΚΑΕ ΑΡΗΣ του Σαββίδη και των φίλων  της Μαρέβας.

Για εμάς η Μακεδονία είναι αυτό 

«Σας εύχομαι, τώρα που τελειώνουν οι πόλεμοι, να ευτυχήσετε με την ειρήνη. Όλοι οι θνητοί από δω και πέρα να ζήσουν σαν ένας λαός, μονοιασμένοι, για την κοινή προκοπή. Θεωρήστε την οικουμένη πατρίδα σας, με κοινούς τους νόμους, όπου θα κυβερνούν οι άριστοι, ανεξαρτήτως φυλής. Δεν ξεχωρίζω τους ανθρώπους, όπως κάνουν οι στενοκέφαλοι, σε Έλληνες και βαρβάρους. Δεν με ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών, ούτε η φυλή που γεννήθηκαν. Τους καταμερίζω με ένα μόνο κριτήριο, την αρετή.

Για μένα κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρο. Αν ποτέ σας παρουσιαστούν διαφορές, δε θα καταφύγετε ποτέ στα όπλα, παρά θα τις λύνετε ειρηνικά. Στην ανάγκη θα σταθώ εγώ διαιτητής σας. Το Θεό δεν πρέπει να τον νομίζετε σαν αυταρχικό Κυβερνήτη, αλλά σαν κοινό Πατέρα όλων, ώστε η διαγωγή σας να μοιάζει με τη ζωή που κάνουν τα αδέλφια στην οικογένεια.

Από μέρους μου θα θεωρώ όλους ίσους, λευκούς η μελαψούς και θα ήθελα να μην είστε μόνον υπήκοοι της Κοινοπολιτείας μου, αλλά μέτοχοι, όλοι συνέταιροι. Όσο περνάει από το χέρι μου, θα προσπαθήσω να συντελεστούν αυτά που υπόσχομαι. Τον όρκο που δώσαμε με την σπονδή απόψε κρατείστε τον σαν συμβόλαιο αγάπης».
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου