Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΑΠΑΙΤΕΊΤΕ ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΑ

Θεσσαλονίκη 22-6-2018
Στο κυανόλευκο τμήμα του judo δεν έχουν θέση Ναζί, δεν έχουν θέση άτομα που προσπαθούν χρησιμοποιώντας τις αγαστές σχέσεις,  το οικογενειακό κλίμα  να ξεγελάσουν  καλόπιστους ανθρώπους και συναθλητές τους.
Η υποκρισία, φτιάχνει τα δόντια  στη Γευγελή της Π.Γ.Δ.Μ, αλλά προβάλει  τις δηλώσεις του κόπρανου  του Χίτλερ και υπόδικου Κασιδιάρη για το θέμα, προσβάλει, το Αίμα που έχυσε για την Πατρίδα ο Γιώργος Ιβάνωφ .Οι πρόγονοι του Κασιδιάρη,
Ο ΚΑΣΙΔΙΆΡΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ  ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗΤΉ ΣΗΜΑΙΑ
ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧΤ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ 
 πρόδωσαν  για  2.000.000 κατοχικές  δραχμές στους Γερμανούς Ναζί  και αυτοί τον δολοφόνησαν τραυματισμένο και αλυσοδεμένο το 1943 .Αλώστε ήταν παρόν όταν ο ναζιστικός πυρήνας, combat 18 της Θεσσαλονίκης, προσπάθησε να δολοφονήσει τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
Αποτέλεσμα εικόνας για επίθεση στον  μπουταρη

Αποτελεί όνειδος για Judoka κάτοχο πρώτου Dan που έχει σχολή οδηγών να λάβει εδώ και ένα χρόνο 150 ευρώ ως προκαταβολή για την έκδοση διπλώματος οδήγησης, δίκυκλου από τον συναθλητή του και να τον  κοροϊδεύει  ότι έχασε το μηχανογραφικό δελτίο.
Αποδείχτηκε ότι αυτό δεν κατατέθηκε ποτέ.
Ασχέτως αν επανόρθωση την πράξη του με την επιστροφή των 150 ευρώ για το τμήμα μας αποτελεί παρελθόν.
Στα γραφεία του Γ.Σ θα υπάρχουν τα αθλητικά τους δελτία οι Χαραλάμπους Γιάννης και Παπιάν Λεβόν αποτελούν παρελθόν για το τμήμα Judo.
Τα σκουπίδια το τμήμα μας δεν τα κρύβει απ΄'το χαλί.
Θέλουμε καθαρούς Ανθρώπους γιατί το INTERNATIONAL MATSUURA DOJO είναι καθαρό.Οι άνθρωποι που έρχονται στο dojo μας και προσπαθούν να βγούνε από τον δρόμο του Θανάτου για να επιστρέψουν στον δρόμο της Ζωής.
 Ναζί και άτομα που κοροϊδεύουν τους συναθλητές τους δεν έχουν θέση.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου