Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΖΟΥΝΤΟ

19-11-2018
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  η αποστολή του κυανόλευκου τμήματος στην Πατρίδα του Τζούντο.
Σε κοινωνικό και στο αθλητικό επίπεδο γράψαμε στις σελίδες της Ιστορίας του Κυανόλευκου τμήματος την επιτυχία αυτής της αποστολής.
Η υποδοχή αλλά και η αναγνώριση του έργου μας στην πατρίδα του Τζούντο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Στο Daishin judo club ο Δάσκαλος Akihiro Matsuura παρουσίασε το έργο μας στους νέους μαθητές του ενώ  το αντίγραφο του μνημείου στολίζει την kamiza του dojo.





 
Στο dojo του Daishin Δάσκαλοι και μαθητές μετά από την παρουσίαση του έργου μας μας τίμησαν με το za rei 


 Το Σάββατο στην Γιορτή υποδοχής μετά την παρουσίαση του τμήματος μας στου παρευρισκόμενους δώσαμε και την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη





Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
 Τονίσαμε τις αξίες του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 στα 110 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής προσφοράς .Τα αποτελέσματα της εκμάθησης και των προπονήσεων του αθλήματος μας στα μέλη των προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ.
Την Έναρξη του προγράμματος Τζούντο που θα υλοποιήσουμε στο INCLUDE 
μαζί Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ  ΚΕΘΕΑ .Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ενημερώσουμε σε νέα ανακοίνωση
 Για την Κυριακή σε αγωνιστικό επίπεδο

προσπαθήσαμε.Το αποτέλεσμα ήταν η πέμπτη θέση στη δύσκολή κατηγορία των Βετεράνων 50-60 χρονών, όπου τα τέσσερα μετάλλια της κατηγορίας τα μοιράστηκαν 4 Ιάπωνες.
Στη κατηγορία των 25-30 ετών ο Δημήτρης έκανε ότι καλύτερο μπορούσε.


Δώσαμε συνεντεύξεις στην τηλεόραση για τους αγώνες το επίπεδο τους για την προσπάθεια μας ώστε να αδελφοποιηθούν η ΟΣΑΚΑ με την Θεσσαλονίκη .Κάναμε την απονομή στην κατηγορία 25-30 ετών ως μέλος του KIWI JUDO CLUB OSAKA και παραδώσαμε την σημαία του τιμημένου Ηρακλή στον Πρόεδρο του KIWI JUDO CLUB 
Μεγάλη  εντύπωση έκανε σε όσους κάναμε δώρο το φιλμ του Ζάχου Σαμολαδά Tokei Maru.
Αναφέρεται στον Άγνωστο  Ιάπωνα Καπετάνιο εμπορικού πλοίου που έσωσε πρόσφυγες από τον θάνατο στην Καταστροφή της Σμύρνης.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου