Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 2-4-2019
Ο Γ.Σ Ηρακλής η Α.Θ 10 και το κυανόλευκο τμήμα του Τζούντο εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη τους  γιατί εδώ και 15 χρόνια συνεργάζομαστε με το ΚΕ.ΘΕ.Α 
Τα μέλη του  ΚΕΘΕΑ απολαμβάνουν την φιλοξενία για τις δράσεις τους  στον  Ιστορικό μας σύλλογο και συμμετέχουν σε διοργανώσεις του JUDO με τα χρώματα του Ηρακλή.
Το 2018 η ποδοσφαιρική ομάδα του ΚΕ.ΘΕ,Α ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ κατέλαβε την 2η Θέση στο τουρνουά (σουτάρω τα ναρκωτικά μακριά από την Ζωή μου) που διοργάνωσαν ο Γ.Σ Ηρακλής
η ΑΘ10 σε συνεργασία με αλλά στεγνά προγράμματα της πόλης μας.
Ο ΓΣ Ηρακλής πιστεύει ότι η παρουσία των μελών του ΚΕ.ΘΕ.Α λειτουργεί αποτρεπτικά για την (εισβολή ) ναρκωτικών ουσιών στους χώρους Άθλησης του Γ.Σ  ενώ από την ΑΘ10 ο Σερέφας Γιώργος και Κιώρτσης Μιχάλης τόνισαν την σημασία των κοινών δράσεων στον αθλητισμό για την κοινωνία της Θεσσαλονίκης.
Καλούμε τον Διευθυντή ΚΕΘΕΑ κύριο Βασίλειο Γκιτάκο σε κάποια επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη να έρθει στους Αθλητικούς μας χώρους για να τον φιλοξενήσουμε.
Στις ανοιξιάτικες Αθλητικές μας δράσεις καλούμε την κυριά Θεοχαράκη Μαρία Διευθύντρια του ΚΕ.ΘΕ.Α ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και τον κύριο Καλαμπαλίκη Βασίλη Διευθυντή του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ να μας τιμήσουν με την παρουσία τους. 
Το Αθλητικό πρόγραμμα Άνοιξη 2019-Σουτάρω τα Ναρκωτικά  θα το ανακοινώσουμε
Η Οργανωτική Επιτροπή 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου