Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΕΠΙΒΕΒAIΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΜΑΣ

Θεσσαλονίκη 5-11-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της World Judo Federation πέρασε στην ιστορία.
 Διεξήχθη στις 2-11-2019 με συμμετοχή περισσότερων 120 αθλητών και από τις πέντε ΗΠΕΙΡΟΥΣ
Οι αγώνες του Πρώτου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της WJF διεξήχθησαν στα πλαίσια του INTERNATIONAL MARTIAL ART GAMES  31/10 -3 /11 στην CARRARA της  ΙΤΑΛΙΑΣ με αθλητές μαχητικών τεχνών από όλες τις ηπείρους.
Η ελληνική ομάδα JUDO συμμετείχε με 5 αθλητές και αρχηγό αποστολής τον τεχνικό σύμβουλο judo του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και αντιπρόεδρο του INCLUDE  Μαϊστρέλλη Αυγερινό 5ο DAN WJF. To ΙΝCLUDE επιστημονικό σωματείο, που αγωνίζεται ενάντια στις διακρίσεις και προωθεί συμπεριληπτικές πρακτικές σε τυπικά και άτυπα περιβάλλοντα μάθησης είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στη WJF από το 2015. 

 Οι Έλληνες αθλητές κατέκτησαν 1 ΧΡΥΣΟ και 6 ΑΣΗΜΕΝΙΑ Μετάλλια.

Κορυφαία αθλήτρια των αγώνων για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ η παγκόσμια Πρωταθλήτρια της WJF στην κατηγορία +78 κιλών U18 Mαϊστρέλλη Άρτεμις.
 Η οργανωτική επιτροπή θέλοντας να την τιμήσει έκανε μια κατηγορία OPEN γυναικών όπου αναδείχτηκε 2η.
Ο Δάσκαλος Μαϊστρέλλης Αυγερινός 5ο DAN WJF αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην  κατηγορία +100 κιλά  ανδρών και αναδείχτηκε 2ος στην κατηγορία του. 
Η Σταυρούλα Νάνου, 2η στην κατηγορία - 48 κιλά 
 Μια ξεχωριστή προσωπικότητα από την Αθήνα ο Ηλίας Σατμούλης συνοδευόμενος από τον  Δάσκαλο Θανάση Καπαρό 6ο DAN αγωνίστηκε στην κατηγορία των -75 κιλών ανδρών κατέκτησε την 2η θέση.
Τέλος ο μικρότερος Αθλητής μας Αλέξανδρος Μαϊστρέλλης  14 χρονών κατέκτησε την 2η θέση 
στην κατηγορία των -66 kg
 Συνολικά η ΕΛΛΑΔΑ αναδείχτηκε 3η δύναμη σε αυτούς τους αγώνες στην κατάταξη των μεταλλίων 1η αναδείχτηκε η ΙΤΑΛΙΑ και 2η η ΑΓΓΛΙΑ
Οι αθλητές από την Ωκεανία  από τη Λατινική Αμερική και την Αφρική μπήκαν στα μετάλλια αλλά κανείς δεν έφτασε στην πρώτη θέση.
 

  Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ που συμμετείχαν με τα χρώματα της εθνικής ομάδα στέλνουν μήνυμα ενάντια σε όλες τις διακρίσεις. Είναι μέλη του INCLUDE και από μικρά παιδιά προπονούνται σε ένα DOJO που είναι ανοιχτό και συμπεριλαμβάνει όλους, μέλη στεγνών θεραπευτικών προγραμμάτων, άτομα με αναπηρία και πολιτικούς  πρόσφυγες. 

H W.J.F στην συνεδρίασή της στις 1-11-2019 εκφράζει την αλληλεγγύη  της στο ΚΕ.ΘΕ.Α.

 



 

1 σχόλιο:

  1. συγχαρητηρια και για την διοργανωση[συμμετοχη]και για τα παιδια σου και για τους υπολοιπους αθλητες σου!!και εις ανωτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή