Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 Θεσσαλονίκη 15-11-2020

 

47 χρόνια μετά από τις Ημέρες εκείνες . Και διαβάζω σήμερα το πρωί την Ανακοίνωση της Αστυνομίας Από τις 6.00πμ στις 16-11-2020 έως στις 18-11-2020 απαγορεύετε η συνάθροιση πάνω από 4 άτομα  .Όλα αυτά στο όνομα της Δημόσιας Υγείας . Από τις 16-11-2020 μέχρι 18-11-2020 κολλάει ο Covid 19, από τις 18-11-2020 δεν κολλάει .

Απολαύστε αυτό, που πάντα γούσταραν τα σταγονίδια της Χούντας Μάκης Βορίδης Άδωνις Γεωργιάδης  κτλ  που  έχετε στην Παράταξη σας. Υπουργούς τους κάνατε  Δεν νοιάζεστε για την Υγεία των Ανθρώπων δεν σας νοιάζει ο Θάνατος πάνω από 1000 πολιτών της Πατρίδας μας το μόνο που σας νοιάζει είναι η Μίζα και η Χουντική  εκλογική  σας Πελατεία  .  Τους έντιμους Ανθρώπους που έχουν Συντηρητική  Ιδεολογία ηθικά, τους Χάνετε . Ζήστε την ονείρωξη της δικιά σας 21 Απριλίου των δικών σας αποφασίζομεν και διατάσσωμεν  . 

Ας πούμε ορισμένες Αλήθειες Πως έκαναν Ανάκριση; σε έναν άνθρωπο που τον έλεγαν Αλέκο Παναγούλη ; Του έβαζαν μέσα στην ουρήθρα βελόνα, και μετά με αναπτήρα την θέρμαναν.Τους Απογόνους αυτών, που έκαναν αυτά τα βασανιστήρια  έδωσε στέγη η Παράταξη σας. Ο Αλέκος Παναγούλης δεν ήταν Κομμουνιστής Όπως ο Βουλευτής της ΕΔΑ  Γιώργος Τσαρουχάς που τον δολοφόνησαν το 1968. Οι απόγονοι αυτών των Φονιάδων που βρίσκονται σήμερα στην ΕΛ.ΑΣ ονειρεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να βγάλουν εκτός νόμου το Κ.Κ.Ε

Πριν από ημέρες η Ομάδα μου, ο Ηρακλής έκανε αυτό που κάνει πάντα σε όλες τις κρίσιμες στιγμές, παραχωρεί με την Διαχρονική,  Πατριωτική,  Αθλητική ,ανιδιοτέλεια του τις εγκαταστάσεις του, γιατί όπως λέτε έχουμε Πόλεμο . Δεν είδαμε όμως τον ίδιο Πατριωτισμό, από τους  Κλινικάρχες της Θεσσαλονίκης, την ίδια Ανιδιοτέλεια. Να παραχωρούν τις Κλινικές τους δωρεάν στους Πολίτες της Θεσσαλονίκης εν καιρό Πολέμου. Αντίθετα όπως πάντα, κάποιοι σε καιρό Πολέμου θα τα κονομήσουν  1700 ευρώ την Ημέρα για ΜΕΘ εκτός Covid 19. Δεν θα τα πληρώσει η Παράταξή σας ούτε η Κυβέρνηση σας, εμείς θα τα πληρώσουμε.

Στη Κατοχή στην Κλινική  Γερουλάνου έδιωξαν  τους Ήρωες Έλληνες ανάπηρους Πολέμου και έβαλαν Γερμανούς ναζί κατακτητές. με το αζημίωτο  φυσικά .

 ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ ΨΩΜΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


ΥΓ  Χρυσοχοίδη που είναι ο Παππάς και οι υπόλοιποι Ναζί, μέλη της Εγκληματικής Ναζιστικής Οργάνωσης ; Την Απάντηση μπορεί να σου την δώσει ο Μπογδανος .


Ο Μπογδάνος έξω απο το πολυτεχνείο –



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου