Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ

 Θεσσαλονίκη 26-4-2021

Καλημέρα και καλή βδομάδα.

Σας ανακοινώνω ότι μετά από χρόνια δράσης στο Σωματείο Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ  για λόγους  ιδεολογικής προσωπικής αξιοπρέπειας σταματάω κάθε δράση συμμετοχής σε αυτό. Η στάση του Σωματείου κατά την διάρκεια της καταδικασμένης σε αποτυχία  προσπάθειας απόλυσης μου από τον φορέα ήταν Απαράδεχτη. Ηταν επίσης  απαράδεχτη στάση των παρατάξεων του Σωματείου που καμιά δεν στάθηκε απέναντι στην προσπάθεια  απόλυσης μου. Εσείς  ηττηθήκατε εγώ δεν απολύθηκα εσείς ξευτελιστήκατε .

Η Κοινωνική δράση μου χωρίς εσάς θα συνεχιστεί είτε σας αρέσει είτε όχι . Φάγατε ήττα γιατί η επαναστατική σας πρόταση στην Γενική Συνέλευση στις 13-10-2019 για προσφυγή με επικεφαλής τον Καθηγητή Αλεβιζάτο για την αντισυνταγματικότητα της Π.ν.Π 2019 έφαγε τα μούτρα της . Άλλωστε μόνο η 'ύπαρξη του Πορίσματος της ομάδας Παπαναστασάτου δεν έδινε και πολλά περιθώρια για την Αντισυνταγματικότητα της Π.ν.Π του 2019.

Σήμερα η μόνη πολιτική δράση σας της πλειοψηφίας του Σωματείου είναι μια συνθηματικού τύπου προσέγγιση για το οργανόγραμμα και  τον  λεγόμενο ειδικό βοηθό κατά την διάρκεια διαδικτυακής μονομαχίας  να τον γλεντάει  ο πρόεδρος του Δ.Σ ΚΕΘΕΑ  όταν του ανέφερε για την Απαράδεχτη ανάρτησή του για το Noor 1.

Ξεσκεπάστηκε η όλη προσπάθεια της Απαξίωσης μου το 2019-2020 που ενώ σταμάτησε η διδασκαλία του Τζούντο πρώτη Απριλίου του 2019 από το πρόγραμμα στα Διαβατά τον Φλεβάρη του 2020 από την Ιθάκη εμφανίστηκε όλο τυχαίος συνέντευξη του Ματασασβίλι στο Κόκκινο και την Αυγή .Την ίδια στιγμή που οι Αρβανίτης και Παρασκευόπουλος δεν έχουν υπογράψει το κείμενο που έχουν υπογράψει πάνω από 350 πολίτες  μέχρι στιγμής για να ξαναρχίσει η διδασκαλία και προπόνηση του Αθλήματος του Τζούντο. Τι να υποθέσω ; 

Η πολιτική μου θέση είναι: στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που γνώριζαν την ύπαρξη του πορίσματος Παπαναστασάτου και χωρίς να έχουν θεσμικό ρόλο στο ΚΕΘΕΑ εμπόδισαν την κατάθεση του πορίσματος στον Εισαγγελέα. Η πρόταση τους  Ξένιας Δημητρίου για την Προεδρία του Δ.Σ του ΚΕΘΕΑ ήταν γιατί θα μπορούσε να διαχειριστή το Πόρισμα για το ΚΕΘΕΑ Προμηθέας .Εσείς παραδώσατε το ΚΕΘΕΑ στην κυβέρνηση. Με αποτέλεσμα ο Κικίλιας να σας γλεντάει μέσα στην Βουλή τον Νοέμβριο του 2019 διαβάζοντας στα μούτρα σας το Πόρισμα.

Με είχατε πρήξει ότι οι Αναρτήσεις μου  στο διαδίκτυο παραβιάζουν την Θεραπευτική εμπιστοσύνη  Η αναφορά του ειδικού βοηθού για το Noor 1 τι ακριβός την κάνει ; Τελικά είναι ο πατέρας της Θεραπευτικής Εμπιστοσύνης το γιατί ας το πουν οι αναγνώστες.

Δεν είδα να μαζεύεται υπογραφες διαμαρτυρίας για τις αναρτήσεις του Αφεντικού σας ούτε να είναι στα κάγκελα μέλη της επανένταξης Αυτό που είδα είναι η συνεδρία με συμμέτοχή του Προέδρου του Δ,Σ ΚΕΘΕΑ στο youtube όχι στα αμπάρια του Noor 1.

Οι υπογραφές συνεχίζονται το Τζούντο θα επιστρέψει στις μονάδες του ΚΕΘΕΑ και θα είναι μέρα. Τα μέλη θα έχουν πρόσβαση στους χώρους Αθλησης στο Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ και θα είναι μέρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου