Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

ΕΤΟΙΜΑΖΏΜΑΣΤΕ 26 ΙΟΥΝΊΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ

 Θεσσαλονίκη 27-3-2022

    Το κυανόλευκο τμήμα μας ετοιμάζετε στο πλαίσιο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ κατά των ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ να οργανώσει ένα ακόμα τουρνουά JUDO χωρίς φυσικά τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ στην Θεσσαλονίκη . Οι λόγοι είναι προφανείς και τους γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν πάρει χαμπάρι τι ακριβός συμβαίνει στην Θεσσαλονίκη. 

Δεν θα καθίσουμε να αναλύσουμε την ψυχοπαθολογία του επικεφαλής και της Σέχτας του γιατί η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΠΑΣΤΟΡΩΝ ΣΧΟΛΗ του Απέτυχε σε όλους τους στόχους του. Εκτός ότι με αποφάσεις και προβοκατόρικες ενέργειες   αφού δεν κατάφεραν την Απόλυσή μου από το ΚΕΘΕΑ απέλυσαν παράνομα και καταχρηστικά το ΑΘΛΗΜΑ του Τζούντο γιατί  αυτή η Απόφαση δεν επικυρώθηκε ποτέ από τα Δ.Σ του ΚΕΘΕΑ. 







Οι μέρες που βιώνουμε είναι Δύσκολες υπάρχει πόλεμος ,πόνος ,προσφυγιά . Ο επαγγελματικός φίλος του Πάστορα με το Ναζιστικό σύνθημα {Δόξα στην Ουκρανία Δόξα στους Ήρωες} έκοψε κάθε δεσμό, κατά την Άποψή μας  από το Σπίτι Ιδέας ή Θεραπευτική κοινότητα που ήταν ενάντια σε κάθε ΠΟΛΕΜΟ.



Μέσα σε αυτές τις συνθήκες το τμήμα μας με τις Αξίες του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ διαχρονικές Αξίες στους Αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Πόλεμοι σταματούσαν θα διοργανώσει το φιλικό διεθνές τουρνουά MATSUURA 2022-TOKEI MARU CUP.

Θέλουμε αυτό το φιλικό τουρνουά judo να στείλει και θα στείλει ένα μεγάλο μήνυμα  

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΊΣ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ 

ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΟΠΩΣ  Η ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου