Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ Η ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

 Θεσσαλονίκη 2-3-2022







Αυτοί είναι οι Ήρωες της Ουκρανίας;
Αυτός είναι ο Φίλος του Διευθυντή  του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ που φυσικά η τοποθέτηση του ως Διευθυντή της Ιθάκης από το Δ.Σ του ΚΕΘΕΑ δεν έγινε στα αμπάρια του Noor 1
Και φυσικά χωρίς πτυχίο ΑΕΙ θα είναι στην Επιτροπή προσλήψεων Ανθρώπων που έχουν πτυχίο ΑΕΙ μαζί με την μια τύπισσα που και αυτή δεν είχε πτυχίο ΑΕΙ όταν διορίστηκε Διευθύντρια σε μονάδα απεξάρτησης χωρίς να είναι ειδικό θεραπευτικό προσωπικό . Είναι αυτή που με την ικανότητα που την διακρίνει κατάφερε το ακατόρθωτο. Κατάφερε να είναι Διευθύντρια  Μαυσωλείο της θεραπευτικής πρότασης στην Θεσσαλονίκη.
Άλλωστε η Διακοπή της συνεργασίας με τον Γ.Σ Ηρακλή το 2019 συνοδευτικέ με πρόταση συνεργασίας με την παρακάτω ομάδα 

Η εθελόντρια και μέλος του προσωπικού της έγραψαν την περιβόητη επιστολή που συκοφαντούσε την ΑΘ10 ενώ ο Φωτεινός καθοδηγητής τους φίλος των Δόξα στους Ηρωες της Ουκρανίας αυτούς με τον αρχαιοελληνικό σταυρό έκανε αυτό που ξέρει πάντα, Δεν ξέρει τίποτα .
Φυσικά η Θεραπευτική πρόταση έχει τα παρακάτω Φωτεινά μιαλά





ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ 
Ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΌΜΟΣ του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ 
Ποια τα βασικά καθήκοντά του Βρεφονηπιοκόμου

Ο Βρεφονηπιοκόμος είναι υπεύθυνος για τη φροντίδα της σωματικής και ψυχικής υγείας των βρεφών και των νηπίων αλλα και για την ομαλή ανάπτυξη αυτών. Φροντίζει για τη σωστή διατροφή, τη καθαριότητα και παρέχει υποστήριξη στο βρέφος ή το νήπιο στο βάδισμα, στις κινήσεις και στην ομιλία. Επιπλέον, ακολουθεί και εφαρμόζει μέτρα προληπτικής ιατρικής (εμβολιασμούς, εξετάσεις κ.λπ.) και είναι σε θέση να φροντίζει και να επιβλέπει βρέφη με διανοητικές και σωματικές ιδιαιτερότητες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου