Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ

 Θεσσαλονίκη 22-5-2022

Καταλαβαίνουμε τον πόνο που μοιράσαμε στους ψεύτες , που ο ένας δήθεν απόλυσε το Βίκτωρ Σιώπη  από το ΑΠΘ και τον άλλον ψεύτη που σε Δ.Σ της Ε.Ο Τζούντο είπε ότι θα πάρει την Αθωωτική απόφαση των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης και θα την πάει στη πόλη του. Μόνο που ο Εισαγγελέας από τη πόλη του την μεταβίβασε στην Θεσσαλονίκη η υπόθεση δικάστηκε στις  6-10-2021 και το αποτέλεσμα είτε του αρέσει είτε όχι βγήκε Τον καλώ να ανακαλέσει και να του θυμίσω ότι ο Μάρτυρας του Θεοδωραγλάκης παραιτήθηκε από το Δ.Σ της Ε.Ο Τζούντο με εξώδικη επιστολή , η Μπουκουβάλα τον κατηγόρησε δημόσια για συγκάλυψη των βασανιστηρίων της. Στον τύπο και δημόσια στην τηλεόραση.


Αλλά δεν είδαμε να κάνεις μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην παραπάνω που το 2019 έβγαζε φωτογραφίες μαζί σου αγκαλίτσα .Βέβαια η συμμαχία σας με την Σέχτα του Προτεσταντικού Δίκαιου στην Θεσσαλονίκη έχει Αποκαλυφθεί Το πρόβλημα το έχετε εσείς και όχι εγώ. 


Σε περίπτωση που δεν ανακαλέσει να του θυμίσουμε ότι έχει ένα δικαστήριο στην Αθήνα που πρέπει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα Ούτε ένα βήμα πίσω. Είτε σε αρέσει είτε όχι Έχασες στις 6-10-2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου