Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΗΤΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ

 Θεσσαλονίκη 25-5-2022

Μια μεγάλη ήττα για την Μπουκουβάλα είναι ότι η Διεθνής Ομοσπονδία Τζούντο έβαλε στο αρχείο την υπόθεσή της για λόγους που μόνο η ίδια I.J.F γνωρίζει . Κατά την προσωπική μας άποψη η εμπλοκή της με αυτό τον τρόπο στις εκλογές της Ομοσπονδίας Τζούντο το 2021 στοίχισε πολύτιμους ψήφους από την Παράταξη του Βίκτωρα Σιώπη. Γιατί δεν μπορεί το 2019 να βγαίνει φωτογραφία Αγκαλιά με το Καφενταράκη και μετά να τον καταγγέλλει για συγκάλυψη βασανισμού 




Mια άλλη ήττα είναι ότι αυτή που μου έστελνε επιστολές ότι έκανα αναρτήσεις 

σε επιστολόχαρτα του ΚΕΘΕΑ-ΙΘΑΚΗ ενώ ο σύζυγός έστελνε στην ομάδα σύλλογος εργαζομένων ΚΕΘΕΑ το παρακάτω 


με ευθύνη δικιά της η Θεραπευτική Κοινότητα Ιθάκη στις 15-5-2022 συμμετείχε σε αθλητικό δρώμενο της πόλης μας που υπήρχε χορηγός με ενεργειακό ποτό που περιέχει κάνναβη.

Αλήθεια όταν προσπαθήσατε να διαβάλλετε τον επαγγελματισμό μου βαφτίσατε τον ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΣΦΕΝΔΑΜΟ ΚΑΝΝΑΒΗ Βάλατε τα Τουρκάκια του τουρκομαχαλά σας να κάνουν επιστολή ότι οι χώροι του Γ.Σ Ηρακλή είναι κάτι σαν τεκές και σταματήσατε την παροχή έργου μου στις φυλακές γιατί αντέδρασα στην μεθόδευσή σας Και τώρα συμμετείχε η Θεραπευτική Κοινότητα Ιθάκη σε Αθλητικό δρώμενο που υπήρχε ενεργειακό ποτό με κάνναβη.

ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου