Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ

 Θεσσαλονίκη 16-7-2023



Chris Liapis

24 Ιουνίου στις 3:39 μ.μ.  · 

Όταν τον Μάρτιο του 2020, λίγο πριν την έκρηξη της Πανδημίας, κατά την πρώτη επίσκεψή μου ως Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ στην  Θεσσαλονίκη, είχα συναντήσει τον Σ. στη Θεραπευτική Κοινότητα του Προμηθέα, στις φυλακές των Διαβατών, να δίνει τον δικό του αγώνα ζωής, δεν μπορούσα να φανταστώ πως 3 χρόνια μετά, θα τον ξανασυναντούσα εκτός φυλακών και εκτός της φυλακής των ναρκωτικών, στους αγώνες τζούντο.

Ήταν Μάρτιος του 2020 όταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΚΕΘΕΑ μαζί με την Αντιπρόεδρο του Δ.Σ Φωτεινή Λεομπίλλα και τον Γενικό Διευθυντή Βασίλη Γκιτάκο συζητήσαμε για την προσφορά του Τζούντο στη Διαδικασία της Απεξάρτησης. Στον 4ο όροφο του ΚΥΕΘ του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.

Η συζήτηση κράτησε πάνω από δύο ώρες Το Τζούντο ως άθλημα και ως μέσω στην διαδικασία της Απεξάρτησης  ήταν κάτι που ήταν μέρος της συζήτησης άλλωστε  τους έδωσα το βιβλίο 


που μόλις είχε εκδοθεί .


Στο Ιβανώφειο στις 24-6-2023 επιβεβαιώθηκε με τα τρία Χρυσά Μετάλλια και το Ασημένιο Μετάλλιο  που κατέκτησαν τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ αλλά και το Χρυσό Μετάλλιο του απόφοιτου του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ότι το ΑΘΛΗΜΑ μας μπορεί να συμβάλει στην πορεία των Ανθρώπων να επιστρέψουν στην Καθαρή Ζωή.

 O μαθητής του Akihiro Matsuura Sensei

Αυγερινός Μαιστρέλλης

Πρόεδρος του ΔΣ Include

member of Kodokan 2000

Honorary member Kiwi judo club Osaka 2009

Honorary member Daishin judo club Osaka 2009

Honorary member Judo for All U.K 2019

Honorary member Judo for All BG 2022



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου