Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΎ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

 Θεσσαλονίκη 31-Ιουλίου -2023

Αν νομίζατε ότι τα επιτυχημένα αποτελέσματα του Τουρνουά θα είχαν αποδοχή από αυτούς που παίρνουν επιδόματα ευθύνης στο ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ γράψτε λάθος . Η καταεξακολούθιση συγγραφέας επιστολών προς εμένα μη μπορώντας να αντέξει την επιτυχία αυτού του παγκόσμιου γεγονότος έγραψε πάλι επιστολή μόνο που αυτή την φορά την πάτησε όπως τότε αν θυμάστε με τον Ιαπωνικό Σφενδαμο που τον βαφτίσανε φύλλα ινδικής κάνναβής μαζί με τον άντρα της .


Τότε το 2020 ακόμα και ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαίδης σε ραδιοφωνικό σταθμό απορούσε ; ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΙΣΕΙΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ;

Απάντησα : Ναι αυτοί το έκαναν 

Πού όμως την πάτησε η καταεξακολούθιση συγγραφέας επιστολών 



ότι υπάρχει τιμολόγιο αγοράς 15 Στολών Τζούντο που τα παρέλαβα και τα χρεώθηκα στο ΚΕΘΕΑ  ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ στο Κατάστημα κράτησης στα Διαβατά.


Ξέρετε πιο είναι το ερώτημα πώς το αντίγραφο του τιμολογίου βρέθηκε στην κατοχή μου.

Η απάντηση είναι απλή  η καταβολή του μισθού μου γίνετε από το Ελληνικό Δημόσιο για να κάνω την δουλεία μου ότι χρεώνομε ως υπάλληλος του Δημοσίου είμαι υπόλογος.

 Αυτά λοιπόν που παρέλαβα στις 12-6-23 είναι:

Στολές Τζούντο νούμερο 1.70 τεμάχια 5

Στολές Τζούντο νούμερο 1.80 τεμάχια 7

Στολές Τζούντο νούμερο 1.90 Τεμάχια 3

 Πάνω μέρος στολής χρώματος μπλε Τεμάχιο 1 μάρκας Moskito

Ζώνες χρώματος κίτρινο 5 τεμάχια

Ζώνες χρώματος άσπρο 5 τεμάχια

Ζώνη χρώματος πορτοκαλί 1 τεμάχιο Σε ότι αφορά τις στολές συμφωνούν με το τιμολόγιο 

Το μπλε Τζουντόγκι είναι δικό μου που το παραχωρούσα στους Ανθρώπους για να κάνουν Τζούντο.




Το ερώτημα είναι πως μεταφέρθηκε και με πιες διαδικασίες περιουσιακό στοιχείο του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ το 2021 από τα Διαβατά στην αποθήκη υλικού του ΚΕΘΕΑ-ΙΘΑΚΗ;

Η καταεξακολούθιση συγγραφέας επιστολών που παρέλαβε το περιουσιακό αυτό στοιχείο ενημέρωσε το 2021 με επιστολή της το Λογιστήριο και το τμήμα εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ;

Η Απάντηση στα ερωτήματα είναι μία Οργανόγραμμα κατάργηση και επαναπροκήρυξη των θέσεων ευθύνης να παρθούν υπ όψη τα πρίσματα των επιτροπών δεοντολογίας το πόρισμα του 2019 και οι καταγγελίες στη επιτροπή διαφάνειας Δημόσιας Διοίκησης .

Γραφείο Φυσικής Αγωγής στον οργανισμό με αύξηση των ωρών εργασίας σε 30 ώρες με ταυτόχρονη αναγνώριση της προϋπηρεσίας μας.

Όσο για την ομοσπονδία οικογένειας ΚΕΘΕΑ να βρει  πρόεδρο συλλόγου που έστειλε το παιδί της σε Ιδιωτική Θεραπευτική κοινότητα να την δεχτεί ή να απόρριψη τη πράξη αυτή και μετά να βάζει ζητήματα επανόδου του αυτοδιοίκητου στο ΚΕΘΕΑ .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου