Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΕΛΛΑΔΑ





















Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου το τζούντο είναι άθλημα που προάγει τον πολιτισμό μέσω του αθλητισμού .Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτό είναι το ζητούμενο.Να θυμηθούμε ότι το Δεκέμβρη  του 2011 σε αγώνες παιδικού τζούντο την στημένη προβοκάτσια του Δούμα εις βάρος του τεχνικού μας συμβούλου.Να θυμηθούμε τις απειλές του Φυσικόπουλου που από την θέση του προέδρου της Ε.Ο.Τζούντο εις βάρος του τεχνικού μας συμβούλου το 2010.
Στην πρώτη περίπτωση κανένα διοικητικό μέτρο δεν υπήρξε αν και ο πρόεδρος της Ε.Ο.Τζούντο ήταν εκλεγμένος εκεί ως εκπρόσωπος του ιστορικού συλλόγου μας. Για την ιστορία ,στον σύλλογο μας τον έφερε ο πικραμένος Αδαμίδης και κάποιοι έβαλαν  στην  τσέπη τους ευρώ από τα 40.000 του τιμολογίου ο σύλλογος  έβαλε στα ταμεία του μόλις 10.000.
Στην δεύτερη περίπτωση ο Φυσικόπουλος έπεσε και με την συμβολή μας από την θέση του προέδρου.Οι ασφαλείς πληροφορίες που έχουμε είναι ότι για να εμφανίσει παραστατικά στα ταξίδια του στην Αθήνα ανακαλύψαμε ότι είναι καπνιστής τουλάχιστο 20 πακέτων τσιγάρων την ημέρα.Οι τυροπιτοκατασκευαστές έτριβαν κάθε φορά τα χέρια τους όταν τον έβλεπαν γιατί σε κάθε ανεβοκατέβασμα του στην Αθήνα κατανάλωνε γύρο στις 15 με βάση τα παραστατικά που κατάθετε για να εισπράξει τα ευρώ που του αντιστοιχούσαν ως αποζημίωση.
Το κυανόλευκο  τμήμα όταν θα το αποφασίσει θα συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση που θα διοργανωθεί  μέσα στο 2015 από την Ε.Ο.ΤΖΟΥΝΤΟ με την συμβολή των οπαδών του ιστορικού συλλόγου μας θα επιβάλουμε το κυανόλευκο δίκαιο αν αυτό παραβιαστεί από το φιλαράκι του Μπέου. 
Πριν φτάσουμε όμως στην επιβολή του δικαιώματος  μας ,θα ενημερώσουμε την καινούργια κυβερνητική ηγεσία,τον υπουργό Δικαιοσύνης αλλά και τον  σύντροφο Σταύρο Κοντονή που τον γνωρίζουμε από τους αγώνες και τα κινήματα της δεκαετίας του 80 για όλα αυτά που ταλανίζουν το άθλημα του τζούντο
Δημητρακόπουλος Ισίδωρος 
Μέλος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ  και αθλητής του ΤΖΟΥΝΤΟ του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου