Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΗΛΕΧΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SAMURAI 24 ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΑΣ

Το τουρνουά τζούντο «Προμηθέας-Miyazaki» στη Θεσσαλονίκη !

13.03.2015, 20:03 | Περισσότεροι από 100 τζουντόκα, από 7 συλλόγους, πήραν μέρος στο 2ο τουρνουά παραδοσιακού τζούντο «Προμηθέας-Miyazaki Sensei Cup», που οργάνωσε ο...
ΓΣ Ηρακλής (στις 8/3), στο Κατσάνειο γυμναστήριο Θεσσαλονίκης.
Με το σύνθημα «Με την φλόγα του Προμηθέα συντρίβουμε πια αλυσίδων δεσμά», μπήκαν στο τατάμι 7 αθλητές και 1 αθλήτρια από τα Κέντρα Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) «Ιθάκη» και «Προμηθέας», οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν για τον αγώνα που έδωσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα, με «σύμμαχο» το τζούντο και τον τεχνικό σύμβουλο του Ηρακλή, Αυγερινό Μαϊστρέλλη.
Τα περισσότερα μετάλλια κατέκτησαν οι τζουντόκα του ΓΣ Ηρακλής, ακολούθησαν ο ΑΙΑΣ Kιλκίς, η Ίλιντεν (Βουλγαρία), η Νις (Σερβία), ενώ συμμετείχαν επίσης τα σωματεία Ατραπός, Χορτιάτης και  Λάρισας.
Μετά τους αγώνες, ο κ. Μαϊσρέλλης τόνισε: «Ξεχωριστή στιγμή ήτανε όταν τα μέλη του ΚΕΘΕΑ κατέκτησαν τα μετάλλιά τους και κυρίως κέρδισαν την ιδία την Ζωή. Αυτοί που πάντα λάμπουν με την απουσία τους από τον αγώνα που κάνουν αυτά τα παιδιά, να θυμούνται ότι και τους δικούς τους συγγενείς η μάστιγα των ουσιών του θανάτου τους θερίζει στις πιάτσες. Όπως τον πρωταθλητή του 2007, από την Θεσσαλονίκη. Ο σύλλογός του, όμως, ενώ είχε επίσημη ενημέρωση, δεν έκανε τίποτα. Η διαφορά είναι ότι οι Ιάπωνες δάσκαλοι εμάς μας τιμούν, ενώ αυτούς τους απορρίπτουν…».
Πρόεδρος αγώνων ήταν ο Χρήστος Βέττας ( υπεύθυνος ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ), ενώ στην αγωνόδικο επιτροπή συμμετείχε και ο παλιός πρωταθλητής Γιώργος Ζαγγελίδης (μέλος Δ.Ε.Π. στη ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ του ΤΖΟΥΝΤΟ στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου