Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΛΒΑΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Για να βγεις νικητής στη ζωή πρέπει να παλεύεις, είναι το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε με τη συμμετοχή της στο αγωνιστικό μέρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παραδοσιακού  Τζούντο, Matsuura Cup, η αθλήτρια Ανδρομάχης Νάνου, που έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή στο Ιατρικό Διαβαλκανικό από τον χειρουργό κ. Καραπαναγιώτη και μόλις ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες με την καθοδήγηση του ογκολόγου κ. Εμμανουηλίδη. Η αθλήτρια Ανδρομάχη Νάνου, κατέλαβε στους αγώνες την πρώτη θέση στην κατηγορία της και ταυτόχρονα τη μαύρη ζώνη.


Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Τζούντο, Matsura Cup, οργανώθηκε από τον Ηρακλή και το KEΘΕΑ Ιθάκη, υπό την αιγίδα του World Judo Federation. Συμμετείχαν πάνω από 200 αθλητές ηλικίας 6-60 ετών, από συλλόγους της Μακεδονίας, της Αθήνας, Αγγλίας, Ιταλίας, Σουηδίας, Βουλγαρίας, Κύπρου, ΠΓΔΜ. Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους διεθνείς δασκάλοι 9 ντάν που παρείχαν συμβουλευτική. Η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων επελέγη ώστε να συμπίπτει με την διεθνή ημέρα κατά των ναρκωτικών. Το "Οχι στα ναρκωτικά" ήταν το κεντρικό σύνθημα των αγώνων.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης ήταν μείζων χορηγός των αγώνων, ενώ ο ιατρός του, ογκολόγος – παθολόγος, Χρήστος Εμμανουηλίδης (κάτοχος μαύρης ζώνης ο ίδιος) ήταν ο ιατρός των αγώνων που προσέφερε εθελοντικά την βοήθειά του και τις δύο ημέρες αντιμετωπίζοντας τις ευτυχώς ελαφρές κακώσεις των αθλητών.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΖΟΥΝΤΟ ΔΡ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ  ΑΠΘ
1st DAN W.J.F ΝΑΝΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ  


ΝΙΚΗΣΑΜΕ 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου